Personligt

Har varit bortrest

13 april, 2009

Anledningen till att det varit så tyst på bloggen under påskhelgen är för att jag varit bortrest . Det har varit 50-årskalas och släktträff på schemat och knappt ett uns av tid framför datorn.

Jag blev uppvaktad lite av släkten i helgen och fick en duschkräm med avokado, en fotskrubb och en ansiktsmask. Dessutom fick jag första delen i serien om Bella och vampyren Edward (ja Twilight) eftersom jag ännu inte läst den. Har redan önskat mig de andra delarna för den första var ju riktigt bra!

fodelsedagspr

Innan jag åkte iväg innan påsk fick jag även hem min vinst från Belezas födelsedagstävling. En praktisk hängnecessär från Pia & Pio, duschkräm och bodylotion från Durance en Provance och en skrubbvante. Tack Tina!

vinst

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Tina 13 april, 2009 at 15:04

  Så lite så. ;0)
  Hoppas du tycker om dom. Jag testade märket för massor av år sen och minns att de var bra.

 • Svara Josephine 13 april, 2009 at 16:29

  Jag älskar verkligen Twilight-böckerna, kände mig som en liten nörd när jag läste ut alla böcker under en vecka, haha. Men de är riktigt bra! :)

 • Svara Sminkan 13 april, 2009 at 19:00

  Kul att du vann! Ser ut som en bra vinst också!

 • Svara Emelie 13 april, 2009 at 21:09

  Tina> Jag har inte testat produkterna än men de verkar lovande :)

  Josephine> Ja jag sträckläste den första och kommer sannolikt att göra det med de andra också.

  Sminkan> Ja, älskar necessären :)

 • Svara isabelle 14 april, 2009 at 16:11

  snygg blogg! :)

 • Lämna ett svar

  Reklam