Hår

Goldwell Style Sign Power Whip & Double Boost

6 april, 2016

För några år sedan fick jag två produkter från Goldwells Style Sign-serie i resestorlekar och gillade dem mycket. Sedan dess har jag funderat på att köpa dem flera gånger med det har aldrig blivit av. Men när Lyko så körde en kampanj nyligen med två för 199 kr passade jag på och produkterna jag valde ger en rejäl volymboost.

goldwell-style-sign-power-whip-double-boost

Jag köpte volymmoussen Power Whip som har en styrka på 3 av 5 samt Double Boost som är en spraymousse för hårrötterna med styrka 4 av 5. Tillsammans ger dessa både volym och stadga till mitt hår utan att det känns klibbigt eller nedtyngt. Dessutom eliminerar de mycket av det friss och flygande hårslingor jag brukar få när jag har håret uppsatt. Jag har tidigare sällan använt hårmousse eftersom jag ogillar känslan av produkter i håret. Men dessa är jag riktigt nöjd med och de ger en så lätt känsla att jag inte får den där läskiga känslan av att ha en hjälm på mig.

Power Whip kommer med den vanliga typen av munstycke till mousser. Men Double Boost är mer som en tunnare spray som blir till mousse när den sprayats ut och kommer därför med ett vanligt spraymunstycke som gör att det är väldigt enkelt att applicera vid hårrötterna. Så himla smart! Doften på dessa är en ”klassisk salongsdoft” och får mig att tänka på hur det doftar i en frisörsalong. Jag har inget att klaga på när det gäller dessa då de är både fungerar bra och har bra priser. Jag har även testat en hårspray från samma märke och även varit nöjd med den så har ni testat något annat från Style Sign som ni varit nöjda med får ni gärna tipsa mig.

goldwell-style-sign-power-whip-double-boost-closeup goldwell-style-sign-double-boost-spray

Köpinformation

Goldwell Style Sign Power Whip kostar 149 kr, 300 ml och Double Boost 149 kr, 200 ml hos bland annat Lyko och frisörer.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Karin 9 april, 2016 at 09:30

  Älskar hårsprayet från samma serie!

 • Svara Alice 11 april, 2016 at 17:54

  Här kommer lite beauty-nördig frågors gällande makeup:

  1. Bästa flytande foundation? Önskemål: Heltäckande, inte tendens till kakigt, vänliga ingredienser pga tendens till problemhy, inte as-dyrt

  2. Bästa setting-pudret? Önskemål: Inte för matt, inte för shimmrigt + csn-vänligt.

  3. Bästa eyeliner? Önskemål: Ej för komplicerad pga nybörjare, välfungerande till vingar och även det får gärna vara snällt mot plånboken

  4. Du är bäst mvh en fattig men åh så beautynördlover

  L O V E

 • Svara beautybydonnachic 30 april, 2016 at 11:02

  Tack för bra tips! Önskar samma resultat som du men ej testat dessa! Kul!

 • Lämna ett svar

  Reklam