Shopping

Glossybox The Man Box nummer två

3 juli, 2013

Igår damp den andra utgåvan av Glossybox variant för mänThe Man Box, ner i min brevlåda. The Man Box är i likhet med Glossybox en box med fem produkter som man kan prenumerera på. Skillnaden är att denna kostar 169 kr och kommer ut varannan månad.

glossybox-the-man-box-no-2

Den här boxen innehöll fem produkter och en bonusgrej. Ur min synvinkel känns det som en helt okej box med bra grejer. Dock väldigt unisex och ”uni-age”. Det som är bra är att det finns produkter som vilken kille som helst kan använda oavsett hur intresserad han är av skönhetsprodukter. Dessutom några grejer som kanske är spännande att testa eller som får den mest ointresserade killen att sparka bakut.

Det här fanns i min The Man Box nr 2:

glossybox-the-man-box-no-2-boxen

  • Smile Lab – Advanced Teeth Whitening Strips (499 kr, 15 st)
  • Hawaiian Tropic – Protective Sun Lotion SPF 15 (99 kr, 200 ml)
  • Goldwell – Superego Styling Cream (198 kr, 75 ml)
  • Tabac Original – After Shave Lotion (215 kr, 100 ml)
  • SASCO – Aloe Vera Gel (79 kr, 100 ml)
  • Fitnessguru – Onewhey Proteinpulver (bonusprodukt)

Den här boxen bjöd på grejer som dels jag själv skulle kunna tänka mig att använda (solskyddet, stripsen och aloe vera gelen), en produkt som passar min morfar (after shave lotionen) och två grejer som förmodligen skulle göra min bror glad (stylingkrämen och proteinpulvret). Det fanns verkligen grejer för hela kroppen och för olika intressegrader samt åldrar. Jag är nog inte rätt person att döma om det är en bra box eller inte men det var i varje fall variation på sakerna.

Prenumererar du/någon närstående på The Man Box? Var detta en bra box?

Köpinformation

The Man Box är en prenumerationstjänst där du för 169 kr per gång, varannan månad får hem en box med fem groomingprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera. Mer information hittar du på Glossybox/The Man Box hemsida.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam