Shopping

Glossybox september – Eyes on beauty

1 oktober, 2014

glossybox-september-0

glossybox-september-magazine

Från och med den här månadens Glossybox påbörjas ett fem månader långt samarbete med Make Up Store (MUS). I varje box ska man få en fullsizeprodukt från MUS och eftersom temat den här månaden är ögon så medföljde..ja vadå? Läs vidare så får ni se.

Det här fanns i min box:

glossybox-september

glossybox-september-innehall

 1. MonuSpa – Warming Ginger Oil (279 kr, 100 ml)
 2. Make Up Store – Eyedust Paragon (130 kr)
 3. Benefit – It’s Potent! Eye Cream (280 kr, 14 ml)
 4. Chapstick – Classic Strawberry (25 kr)
 5. Absolute New York – Perfecting Eyeshadow Primer (89 kr)
 6. Make Up Store – Makeuprådgivning för två [Bonus]
 7. The Body Shop – Drops of Youth Eye Concentrate [Bonus]

Jag tyckte det fanns flera spännande saker i den här boxen. Mest nyfiken är jag på ögonskuggsprimern och den värmande kroppsoljan. Den är förhoppningsvis perfekt att massera in på trötta muskler, eller varför inte frusna fossingar den här årstiden? Den ska dessutom fungera som bad- och duscholja också. Multitaskingprodukter är ju suveräna!

Min fullsizeprodukt från Make Up Store var den här månaden en Eyedust i färgen Paragon. Jag äger ingen av deras eyedusts sedan tidigare så det ska bli intressant att testa. Om jag nu lyckas med att inte spilla ut allt innan förstås…

Ögonkrämen från Benefit kollade jag faktiskt på hos Sephora häromdagen och efter att ha läst lite recensioner om den så är jag pepp på att testa. Den ska tydligen vara bra mot mörka ringar under ögonen. Ögonskuggsprimern är jag såklart också nyfiken på då jag fortfarande inte har hittat någon Holy Grail i primersammanhang. Är detta den?

Slutligen, Chapstick är ett av USA’s bästsäljande läppcerat och jag säger inte nej till lite läppgunk. Dock luktar det inte alls som nyplockade jordgubbar etc. som det så fint står – utan kamfer. Ja precis som Carmex om ni har testat det. Och för det andra så reagerade jag på något i innehållet eftersom mina läppar blev svullna och började bulta efter några minuter. Gratis lipplumper kan man säga, bara det att jag inte behöver någon. Och allergiska reaktioner bör man vara försiktig med.

Sammanfattning

Överlag var det här en bra box i mitt tycke. Tre av produkterna är jag väldigt sugen på att testa och den fjärde var ju en fullsize. Bonusarna är nog inget jag kommer att använda mig av men värdechecken kan man ju alltid ge bort. Chapsticket åker nog däremot i soporna.

En annan ”nyhet” är att Glossybox från och med nu har en månads uppsägningstid och att det krävs 1000 glossydots för att få en gratis box. Det här har tydligen informerats om i ett nyhetsbrev som bara går ut till de som prenumererar. Det tycker jag är dålig stil. Man måste säga upp sin prenumeration senast den 8:e från den månad man inte längre vill ha en box. Och alla nya löpande 6- och 12-månaders prenumerationer övergår automatiskt i tillsvidareprenumerationer. Så jäkla krångligt i de fall man vill ge bort en prenumeration.

Och när det gäller glossydotsen så får man fortfarande bara 20 poäng per recension. Det här är tydligen globala ändringar och visst – det må vara hänt att en sån ändring behöver genomföras. Men ha lite framförhållning! Glossybox är inte så enkelt längre – det börjar bli väldigt komplicerat och inte alls den ”julafton” en gång i månaden det har varit förut. Jag kanske testar en box till, men sen säger jag nog upp min prenumeration. Vad säger ni andra om det här?

Ni som prenumererar – vad fick ni och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 1 oktober, 2014 at 22:33

  Jag är glad att jag sa upp min prenumeration. Men bra att höra att andra är nöjda med sina boxar.

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:34

   Jag tror man får se lite till vad man betalar och vad man skulle ha kunnat få för de pengarna istället. Det verkar nästan ha blivit kutym att något är dåligt bara för att det inte är fullsize eller för att någon annan fick nåt som var större än en själv. Svårt att göra alla nöjda.

 • Svara Lackert 1 oktober, 2014 at 23:13

  Är ju inte med i Glossy längre men den här boxen hade jag helt klart varit nöjd med

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:36

   Ja men den här var ju helt okej, jag är särskilt nöjd med primern.

 • Svara Sofies skönhetsblogg 2 oktober, 2014 at 07:29

  Jag håller med om att det börjar bli en del krångel och jag tycker att boxarna går betydligt mer upp och ner nu för tiden när det gäller innehållet. Jag hade tänkt att ta en paus från boxarna men bestämde mig för att fortsätta nu de fem månader de har MUS-produkter då jag inte har testat så mycket från MUS men när det är slut kommer jag nog säga upp min prenumeration! :)

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:37

   Jag är nog inne lite på samma sak, att fortsätta så länge MUS är med och sedan säga upp prenumerationen.

 • Svara Therese Engström 2 oktober, 2014 at 20:44

  Jag var så glad att jag efter denna månad skulle få en gratis box, eftersom jag var uppe i 500 dots. Men när jag idag skulle växla in dom så ser jag att dom ökat till 1000 dots, blev så jävla förbannad! Ingen information om det har jag fått heller och jag har en löpande prenumeration.

  Månadens box blev jag besviken över, inget som riktigt föll mig i smaken. Jag håller med dig om Chapsticket, det bultade och mina läppar blev också svullna.

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:41

   Jag förstår verkligen besvikelsen över glossydotsen. Det är ju som en extra bonus när man äntligen har samlat ihop till en gratis box. Jag kan ha förståelse för att de är tvugna att ändra villkoren men det hade varit schysst att trycka ut informationen lite bättre så att flera hade hunnit växla in sina dots.

  Lämna ett svar

  Reklam