Shopping

Glossybox oktober – Pop Art Edition

29 oktober, 2014

glossybox-pop-art-1

Det märks att den mörka årstiden har börjat för jäklar vad svårt det var att ta bilder idag. Men den Andy Warhol-inspirerade designen på den här månadens box ska ju pigga upp humöret i höstmörkret enligt Glossybox så det var väl för väl att den kom just nu.

Pop Art-boxen fokuserar på smink och innehåller sådant som framhäver kinder, läppar och ögon. Samarbetet med Make Up Store fortsätter och den här månaden får alla prenumeranter antingen en High Tech Lighter eller en Cybershadow. Dessutom ligger det ett rouge från So Susan i alla boxar. Resten blir en överraskning.

Det här fanns i min box:

glossybox-pop-art-2

glossybox-pop-art-3

glossybox-pop-art-4

 1. L’Oréal Paris – Skin Perfection Unifying Day Moisturiser (119 kr, 50 ml)
 2. So Susan – Universal Blush (199 kr, 4g)
 3. Schwartzkopf Professional – BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm (199 kr, 50 ml)
 4. Make Up Store – High Tech Lighter Magma (155 kr, 15 g)
 5. Me Me Me Cosmetics – Cheek and Lip Tint Coral Blossom (69 kr, 12 ml)

Innehållet i den här boxen fick mig inte direkt att hoppa av lycka men några av produkterna fångade min uppmärksamhet. Bland annat Make Up Stores High Tech Lighter som jag varit nyfiken på i många år. Främst för att den ska kunna användas som klistrig bas till ögonskuggor. Jag har faktiskt en dito från FACE Stockholm som jag använde innan särskilda primers för ögonskuggor gjorde sitt intåg på marknaden. Vi får se om den här håller måttet än idag.

Jag visste inte ens att BC Bonacure hade släppt en BB-cream för håret men mitt hår känns ganska torrt och livlöst i längderna just nu så den här kommer jag definitivt att testa. Likaså rouget från So Susan som enligt namnet faktiskt ser ut att ha en ”universal” färg. Lite rosa, lite korall, lite brunt med en touch av guldsken. Kan nog bli en hit faktiskt.

Så till de produkter som jag inte kände mig så pepp på. Tints är inte min grej, de är svåra att få på plats utan att två tredjedelar av produkten sitter fast på fingrarna eller penseln. Den här färgen var dessutom väldigt mesig och syns knappt där jag swatchade den på handen. Men man fick med en rabattkupong på 20% rabatt vid ett köp i Me Me Me Cosmetics brittiska webbshop och de har ju andra grejer som ser spännande ut. Billiga dessutom då många av produkterna kostar mellan £4-10 styck.

Slutligen fick jag dagkrämen från L’Oréals nya serie Skin Perfection för 20-30-åringar. Den här kommer allra mest troligt att förbli oanvänd då jag just nu använder Exuviance och därefter har så många andra märken jag hellre vill testa. Dessutom stör det mig lite att serien bara innehåller krämer av olika slag och inga rengöringsprodukter.

Sammanfattning

Den här boxen är precis som de allra flesta har varit på sistone: meh. Några produkter som inte kommer att användas av mig och några som jag kommer att testa men inte känner mig exalterad över. Men – nu har jag ju i alla fall fått möjligheten att testa High Tech Lighter så jag känner mig ändå nöjd. När det kommer till boxdesignen hade jag åtminstone förväntat mig några prickar – var som helst! För att det skulle kännas som en riktig Pop Art-design alltså. I det stora hela får boxen godkänt och då jag är nyfiken på vad som bjuds från Make Up Store nästa månad som fortsätter jag en månad till.

Ni som prenumererar – vad fick ni och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

1 kommentar

 • Svara Lackert 30 oktober, 2014 at 19:00

  High Tech Lighter är super bra som bas till ögonskuggor, har en å den har jag haft i evighet är ju så dryg

 • Lämna ett svar

  Reklam