Shopping

Glossybox november – Christmas in Pink

5 januari, 2015

Det här inlägget kommer väldigt sent men organiseringspolisen inom mig kan inte publicera decemberboxen innan novemberboxen fått sitt inlägg så här kommer det sent omsider. Föga förvånande helt beroende på att ingenting i den här boxen imponerade på mig.

Det här fanns i min box:

glossybox-november

glossybox-november-innehall

  1. Topz – Avsminkningsservetter (35 kr, 25 st)
  2. Sumita Beauty – Eye Shadow Pencil (119 kr)
  3. Model Co – More Brows, Eyebrow Thickening Gel (179 kr, 3,5 ml)
  4. Make Up Store – Gloss Lips, Haze (145 kr, 10 ml)
  5. L’Occitane – Shea Butter Hand Cream (199 kr, 150 ml)

Som sagt var det här en väldigt tråkig box i mina ögon. Servetterna från Topz verkar dessvärre väldigt parfymerade annars hade jag gärna testat dem. Men de får åka med i handväskan eller ligga i bilen istället. Läppglanset är lila vilket visserligen var ovanligt för att komma ifrån Glossybox och inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Handkrämen från L’Occitane har jag testat förut och tyckte inte att den var något särskilt.

Näe, nu avslutar jag innan jag blir allt för negativ. Jag behåller servetterna, resten ger jag antagligen bort.

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam