Shopping

Glossybox november 2013 – The Dagmar Box

28 november, 2013

Den här månaden har Glossybox ett samarbete med det svenska modehuset Dagmar. Jag som har noll koll och noll intresse för modegrejs känner till namnet men har ingen aning om vilka de är och därför saknar både designen och samarbetet betydelse för mig. Det blir bara ännu en udda box i samlingen. För den designintresserade kanske boxen dock får ett värde och enligt Dagmar själva hoppas de att boxen ska vara som ”ett vackert smyckeskrin”.

Det här fanns i min box:

glossybox-november-2013-dagmarboxen-locket

glossybox-november-2013-dagmarboxen-glossymag

Ett extra tjockt nummer av Glossymag.

glossybox-november-2013-dagmarboxen

glossybox-november-2013-dagmarboxen-innehall

 1. Naobay – Oxygenating Cream Moisturizing (279 kr, 50 ml)
 2. Emite Makeup – Micronized Eye Shadow DAMS (170 kr, st)
 3. Botanics – Shine Away Ionic Clay Mask (79 kr, 100 ml)
 4. Batiste – Dry Shampoo XXL Volume (79 kr, 200 ml)
 5. Oriflame – Wonder Lash Mascara (155 kr, 8 ml)

Innehållet i novemberboxen följer ingen speciellt tema men däremot återkommer det skandinaviska i den svarta ögonskuggan från Emite som alla får i sin box. En bra svart ögonskugga är underskattad att ha och förhoppningsvis håller den här måttet.

Ansiktsmasken från Botanics är en ganska generös storlek av provpåse men den kommer med all sannolikhet inte att fungera för min hy som är väldigt torr. Synd att de inte följde skönhetsprofilen som man fyller i. Naobay är ett spanskt Ecocert-märke som jag aldrig har hört talas om tidigare. Krämen känns ganska tunn i konsistensen och sägs passa alla hudtyper. Mascaran från Oriflame ska tydligen vara deras bästsäljare och jakten på den perfekta mascaran är ju ett evighetsjobb så den här läggs i högen för testning. Slutligen är XXL-torrschampot från Batiste något jag velat testa ett bra tag så nu ser jag fram emot lite va-va-voom volym!

Sammanfattning av månadens box

Jag tycker att månadens box var sådär, ungefär likvärdig med förra månadens box. Den är bra med tanke på hur mycket produkterna är värda men personligen fanns det inget i boxen jag kände att jag ville kasta mig över. Jag har dock stora förhoppningar inför torrschampot och ögonskuggan.

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar och blev ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Emelie 28 november, 2013 at 19:13

  Tråkigt att du inte gillade boxen något nämnvärt. Jag var faktiskt ganska nöjd med min box, något jag inte varit på sista tiden. Synd det där med att de inte tog hänsyn till din skönhetsprofil däremot. Sedan hade jag personligen hellre fått deon från Emma S istället för mascaran, men man kan ju inte få allt.

  • Svara Emelie 28 november, 2013 at 21:53

   Nej man kan ju inte alltid bli nöjd. Kände mig rätt bortskämd och negativ när jag skrev inlägget haha. Eftersom jag försöker undvika deosar med aluminium är jag mer nöjd med mascaran än deon faktiskt.

 • Svara Ninni 28 november, 2013 at 19:46

  Mascaran har jag testat förut och den är jättebra! Fick samma box som du.

  • Svara Emelie 28 november, 2013 at 22:00

   Jag har inte testat just den mascaran tidigare men den ska få sin chans så småningom :)

 • Svara Karin 29 november, 2013 at 13:36

  Min box innehöll exakt samma :) Ser fram emot att testa skuggan och torrschampon får jag aldrig för många :) Mascaran är ingen favorit hos mig, men känner många som hyllar den.

 • Svara Josefin Z 3 december, 2013 at 14:42

  Jag var nöjd när jag fick den men nu efter ett par dagar med användning så är jag också lite likgiltig till den här boxen. Krämen var väl sådär. Inget mirakel för den här vintertorrheten. Duschkrämen jag fick torkade ut mig ännumera så den passas vidare.

 • Lämna ett svar

  Reklam