Shopping

Glossybox mars – Beauty in Bloom

5 april, 2014

glossybox-mars-2014

glossybox-mars-2014-nydesign

Temat för mars månads Glossybox är Beauty in Bloom och jag lämnar det där för jag förstår inte alls vad de menar med liknelsen att varumärkena ”blommar upp för många av oss”. Den här boxen bjöd på fem produkter och ett extra produktprov. Dessutom är designen på den här boxen annorlunda. Locket går längre ner, lådan har fått en glansig finish och mönstret på insidan är ljust istället för mörkt. Jag gillar nog faktiskt denna design bättre. Vad tycker du?

Det här fanns i min box:

glossybox-mars-2014-oppnad

glossybox-mars-2014-innehall

 1. Panos Emporio – Deospray Goldflower (149 kr, 50 ml Edt)
 2. Models Own – Nail Polish (69 kr)
 3. Fleur de Santé – Clarity Eye Contour Cream (199 kr, 15 ml)
 4. Matrix Biolage – ColorLast Shampoo & Conditioner (189 kr, 200 ml/250 ml)
 5. Mitchell and Peach – Body Cream (390 kr, 180 ml)
 6. Egyptian Magic – All Purpose Skin Cream, bonusprodukt (235 kr, 59 ml)

Jag är lite tudelad inför denna box. Models Owns nagellack är helt okej och jag har flera färger, dock inte denna, sedan tidigare. Schampot och balsamet från Matrix Biolage kommer säkert till användning och dessutom har jag ju inte testat något från det märket tidigare. Kroppskrämen från Mitchell and Peach känns inte värd sina slantar utifrån det jag har hunnit testa hittills och doften imponerade inte heller på mig. Är inte så mycket för så blommiga dofter. Deosprayen från Panos Emporio doftar lite speciellt och jag har inte bestämt mig för om jag gillar doften eller ej ännu. Doftprovet på Coco Sun låter mer spännande. Ögonkrämen från Fleur de Santé är jag nyfiken på, men mest för att jag är i behov av en ny sån nu. Det ska bli spännande att testa. Egyptian Magic har jag testat för flera år sedan och tyckte inte den var något särskilt.

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Molkan 5 april, 2014 at 08:37

  Fick exakt samma saker. Tyckte den var ok, men inte mer.

  • Svara Emelie 7 april, 2014 at 13:17

   Nej lite småtråkig tyvärr, men vissa av sakerna kommer att bli använda.

  Lämna ett svar

  Reklam