Shopping

Glossybox maj – Summer Essentials

31 maj, 2014

glossybox-maj-2014

Majboxen det här året är skapad utifrån att ge oss produkter som är perfekta att ta med på resan eller till att förbereda kroppen för dito. Med produkter för hela kroppen i olika kategorier måste jag nog säga att utifrån den idén lyckades Glossybox bra.

Det här fanns i min box:

glossybox-maj-2014-innehall

  • Humble Brush – bambutandborste (ca 34 kr/st)
  • Panos Emporio – deospray ”Coco Sun” (149 kr, 50 ml)
  • Garnier – Miracle Skin Cream (140 kr, 50 ml)
  • Vichy – Idéalia Eyes och Idéalia Day Cream (279 kr, 15 ml och 279 kr, 50 ml)
  • Be Your Mood – Colour Boost (59 kr, 200 ml)

Om man bortser från att jag redan har testat (och recenseratBe Your Moods färgade hårinpackning och även Garniers Miracle Skin Cream är resten relativt nytt. Visserligen fick jag en deospray från Panos Emporio i marsboxen men då i en annan doft. Den här luktar väldigt somrigt och gillar ni kokos – då gillar ni nog den här också. Själv vet jag inte hur jag ska ställa mig till deosprayer, jag har aldrig använt en. Men jag gissar att man kan använda den ovanpå sin anti-perspirant och istället för vanlig parfym. Hoppas bara att det inte luktar svett och kokos. Det låter som en dålig doftcocktail.

Tandborsten från Humble Brush. Ptja, borsta tänderna gör man ju men just nu kör jag med eltandborste. Men tanken är god och den får  åka med i resenecessären istället. Jag är lite besviken på att det var ett så litet prov på nyheten Vichy Idéalia Eyes. I broschyren som följde med pushade man för den speciella applikatorn som finns på originalstorleken. Om den är ett så viktigt säljargument hade jag gärna sett att man fått testa den också.

I det stora hela är jag ganska nöjd, men jag hade gärna fått någon produkt från Bangerheads egna märke istället för Moods eftersom jag redan har testat dem. Men det är inget som Glossybox kunde veta och bara önsketänkande från min sida.

Ibland känns det som att det bara är samma företag som är med i Glossybox. Antingen har jag varit med för länge och det är därför jag får samma sak flera gånger eller så har jag otur eller så är det färre företag som vill vara med. Jag måste ständigt påminna mig själv vad Glossybox står för så att jag inte blir besviken. För visst blir man bortskämd rätt ofta med fullsizeprodukter. Om man utgår från vad Glossybox egentligen är – en möjlighet att få testa fem produkter varje månad får man ju vara glad över allt som är bättre än testers. Även produkter man har testat själv innan eller fått tidigare i en annan variant, färg eller doft. Jag kommer på mig själv med att bli lite putt om jag inte får någon fullsize, tills jag påminner mig själv att varje sådan produkt bara är en bonus, inte en självklarhet.

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam