Shopping

Glossybox juni – by Lovisa Burfitt

9 juli, 2014

glossybox-lovisa-burfitt-1

glossybox-lovisa-burfitt-2

glossybox-lovisa-burfitt-3

Den här månaden fick vi återigen ta del av ett samarbete mellan Glossybox och en svensk designer. Lovisa Burfitt, som jag inte hade hört talas om innan, är en svensk illustratör som har jobbat med bland annat Elle, Vouge, Sephora, Guerlain, Rörstrand och Lindex. Idén till designen fick hon av namnet Glossybox som gav henne bilden av glosiga röda läppar. Innehållet ska spegla Hollywoodglamour och som Burfitt säger ”att få vara Marilyn eller Scarlett Johansson för en stund”.

Det här fanns i min box:

glossybox-lovisa-burfitt

 • Naobay – Protective Shampoo & Shower Gel (165 kr, 250 ml)
 • Chloé – L’eau de Chloé Body Lotion (355 kr, 200 ml)
 • Färg – Kajalpenna/Inliner (99 kr)
 • Benefit Cosmetics – They’re Real! Mascara (215 kr)
 • Clarins – Instant Light Natural Lip Perfector ”Rose” (200 kr, 12 ml)
 • Schwartzkopf Pro – BC Oil Miracle Light Finishing Treatment (249 kr, 100 ml)

Jag blev glatt överraskad av att få hela sex stycken produkter i juniboxen. Men på rak arm var det bara en sak som jag slängde mig över och det var läppglanset från Clarins. Ett helt outforskat märke för mig och därför spännande. Läppglanset i sig är riktigt trevligt men applikatorn är inte så bra.

Naobay börjar jag tröttna på vid det här laget. Deras grejer kanske är bra, men produkterna i sig och förpackningarna är så tråkiga i design, doft och konsistens att jag faktiskt inte har testat en enda av dem. Och dessutom – hur många svarta kajalpennor hinner man göra av med under en livstid? Jag tror jag har fått närmare fyra eller fem sådana i mina boxar. Hade gärna sett någon med lite färg istället. Samma sak kan sägas om håroljor – jag har hundrafemtioelva stycken, hur bra kan alla andra vara?

Mascaran är en liten tester men trots att jag har hört bra saker om Benefit så får den här sålla sig i lådan bland alla andra otestade mascaror. Det är liksom inget jag använder nu när jag har extensions. Och body lotionen från Chloé, kanske är bra men doften är så jäkla stark att jag får huvudvärk.

Överlag var det en bra box om man ser till att få produkter som man inte testat tidigare. Och det är väl egentligen det jag får betygsätta den utifrån. Inte vad jag tyckte om produkterna när jag väl har testat dem. Helt ok med andra ord!

Ni som prenumererar – vad fick ni och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

1 kommentar

 • Svara Ingrid 12 juli, 2014 at 12:14

  Just detta med doften hos motions från parfymer verkar vara genomgående. Har nog inte luktat på någon som doftar lagom mycket. En gång fick jag en present förpackning av mina favoritdotter där en lotion ingick, använde den mest i små mängder och smorde resten av mig i oparfymerad motion. Att smörja hela kroppen hade blivit alldeles over the top för mycket, även fast det är en doft jag älskar.

 • Lämna ett svar

  Reklam