Shopping

Glossybox juni 2013 – Don’t let anyone ever dull your sparkle

27 juni, 2013

Äntligen är juni månads Glossybox här! Den här gången i en specialdesignad box signerad Art Directorn Therese Sennerholt (never heard of..). Citatet på boxen lyder ”Don’t let anyone ever dull your sparkle” och ju mer jag tänker på det ju mer hoppas jag att både ni och de runtomkring er förstår innebörden och vikten av budskapet. Det handlar om att både få synas och vara den vackra person man är samtidigt som man inte ska uttala sig om eller göra saker som får andra att försöka bli någon de inte är eller vill vara. Jag tycker att de svenska skönhetsbloggarna är riktigt bra på att ge beröm och peppa både varandra och våra läsare till att vara de vi är och vill vara. Girl power på riktigt!

glossybox-juni-2013-design

Månadens citat och budskap.

Det här fanns i min junibox:

glossybox-juni-2013-innehall

glossybox-juni-2013-boxen

 1. Sebastian Professional – Volupt Spray (290 kr, 150 ml)
 2. Figs & Rouge – 100% Pure & Natural Tinted Lip Balm (89 kr, 12,5 ml)
 3. Emite Make Up – Professional Eye Lash Curler (200 kr st)
 4. China Glaze – Nail Laqcuer (98 kr, 14 ml)
 5. Pierre René – Sweet Berry Gloss (40 kr, 7 ml)

Jag måste säga att jag är förvånad över att få två läppglans i samma box. Eller ja, det ena är ett färgat läppbalsam men ändock liknande effekt. Det färgade läppbalsamet från Figs & Rouge kommer i en söt men konstig förpackning. Det finns liksom ingen tipp att applicera med så jag vet inte hur jag ska få på det utan att hälften hamnar i gängorna eller utan att använda fingrarna. Trial and error I guess. Läppglanset från Pierre René var i färgen Beige Shimmer vilket inte är någon favoritfärg hos mig och jag har sett dem flera gånger i affären utan att känna något köpsug. Jag antar att det inte skadar att prova.

Ögonfransböjaren från Emite är mer än välkommen eftersom den jag har sedan tidigare har varit med i flera år. Ska bli skönt att äntligen kunna göra mig av med den och hoppas på att den här är likvärdig eller bättre.

Det enda jag tidigare testat från frisörmärket Sebastian Professional är deras hypade Potion 9 som jag för övrigt inte alls fattade grejen med. Förhoppningsvis är den här volymgivande sprayen mer imponerande.

China Glaze är ett av mina favoritmärken bland nagellack och därför blev jag glatt överraskad över att få ett sådant som dessutom är i en färg jag inte redan har. Yay! Det här är Ray-diant från deras kollektion Prismatic Chroma Glitters som kom våren 2012. Det har en silvrig och guldig skir bas med lite större glitter i flera färger. Det blir nog jättefint över svart.

china-glaze-ray-diant

China Glaze Ray-diant.

Sammanfattning av månadens box

Förutom att det kom två snarlika läpprodukter den här månaden är jag rätt nöjd med min box. Fyra av fem produkter är i originalstorlek vilket känns generöst. Boxen i sig är fin och värd att sparas och jag är extra nöjd med att ha fått ett nagellack i en färg jag inte redan har – vilket är en ganska svår bedrift med tanke på min samling om 900+ nagellack!

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar & är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Josefin Z 27 juni, 2013 at 17:52

  Jag blev också väldigt nöjd med min box. Låter som om de prickat in nagellacket helt rätt hos dig :)

  • Svara Emelie 27 juni, 2013 at 18:12

   Ja det gjorde de verkligen! Bra chansat :D

 • Svara Blowfish 28 juni, 2013 at 10:02

  Jag har inte Glossybox än men måste säga att budskapet denna månaden gör mig glad. Precis så det ska vara :)

  • Svara Emelie 28 juni, 2013 at 11:15

   Ja visst är det! Förhoppningsvis är det fler än vi som stannar upp och tänker på det ett ögonblick i varje fall :)

 • Svara Natta 29 juni, 2013 at 13:40

  Fick samma som dig :) ja e supernöjd

 • Lämna ett svar

  Reklam