Shopping

Glossybox januari – Glossy resolutions

27 februari, 2015

I och med årets första box avslutas det fem månader långa samarbetet med Make Up Store. Den här boxen blev även min sista då jag nu har sagt upp min prenumeration. Jag gillar idén men på sistone har jag märkt att de allra flesta produkterna blir liggandes i sina lådor och sedan efter mycket om och men åker direkt ner i påsen för ge-bort-saker.

Det här fanns i min box:

golssybox-januari-2015

 1. Eucerin – In-shower Body Lotion (119 kr, 400 ml)
 2. Fruit Gorilla & Friends – Caring Lip Balm Orange Kiss (69 kr, 15 g)
 3. Kueshi – Revitalizing Face Toner (119 kr, 200 ml)
 4. Absolute New York – Garlic Nail Treatment (99 kr, 15 ml)
 5. Make Up Store – Microshadow Carpe Diem (145 kr, 3.5 g)

Det här är faktiskt den bästa boxen på länge och jag ser fram emot att testa allt. Ansiktsvattnet från spanska Kueshi doftar gott av persika eller aprikos (jag lär mig aldrig skillnaden) och är välkommet i samlingen. En nagelbehandling med vitlök låter spännande, hoppas bara att det inte luktar som den riktiga löken. Make Up Stores microshadows brukar vara bra men i den bästa av världar hade jag gärna sett en annan färg än gul.

Läppbalsamet från Gorilla & Friends luktade väldigt udda och hade dessutom en konstig torr film ovanpå så den slängde jag faktiskt i soporna. Läste att flera reagerat på att just den här produkten luktade konstigt. Jag har inget emot att få produkter med till exempel en äldre förpackningsdesign – men jag vill inte ha dåliga eller utgångna grejer.

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

1 kommentar

 • Svara beautybydonnachic 1 mars, 2015 at 19:29

  Den där boxen var nog bland de bästa jag sett! Jag sade upp min nån gång tidigt i höstas. Då hade jag fått nog av trista boxar och besvikelse när jag öppnade. Men gjorde ett köp nu när de hade utförsäljning av specialboxarna, och de är ju ändå lite bättre. Men nej det blir inga fler. När jag är sugen beställer jag enstaka från Lookfantastic istället, superbra! :)

 • Lämna ett svar

  Reklam