Shopping

Glossybox februari 2013 – The Black Box

28 februari, 2013

Februari månads Glossybox har inget riktigt tema som de andra boxarna brukar ha utan den här gången är själva lådan i fokus. Den har ett annat utseende än de vanliga rosa boxarna och den svarta glansiga boxen med den den rosa tryckta rosetten passar bra in på namnet The Black Box.

glossybox_februari_2013_0

Den här månaden har alla prenumeranter fått chansen att prova ModelCos Cheek + Lip tint som var med i nyårsboxen man kunde beställa utöver sin vanliga prenumeration. Jag tror inte att jag någonsin kommer göra slut på min första förpackning av den produkten så det nya exemplaret får hitta ett nytt hem.

Det här fanns i min februaribox:

 1. Maria Nila Stockholm – Swedish Theraphy Oil (199 kr, 50 ml)
 2. Lush – Dream Cream Body Lotion (209 kr, 240 g)
 3. ModelCo – Lip Enhancer Illusion Lip Liner (195 kr st)
 4. Batiste – Dry Shampoo Original (69 kr, 200 ml)
 5. ModelCo – Cheek + Lip Tint Rosy Red (155 kr, 10 ml)

Jag tycker det var en helt okej box och jag ser mest fram emot att prova hudkrämen från Lush. Batistes torrschampo har jag provat sedan tidigare och deras färgade är det enda torrschampot jag använder just nu. Den här blir bra att ha med i resväskan eller handväskan. Håroljor har jag hur många som helst vid det här laget men den här luktade oväntat gott så den ser jag också fram emot att testa. Läppennan från ModelCo ska också testas men läppennor är inte riktigt min grej. Tinten har jag redan testat – den är sjukt pigmenterad!

glossybox_februari_2013_2

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

Relaterade inlägg

19 kommentarer

 • Svara Sofie 28 februari, 2013 at 21:11

  Fick samma som dig och hade varit extremt nöjd om det inte varit för Cheek + Lip Tinten, blev faktiskt rätt irriterad på att de la i den produkten bara 2 månader efter de som beställt nyårsboxen redan fått den…

  Jag är fortfarande nöjd med de andra produkterna i boxen men att få den igen drog ner betyget lite.

  Håller med om att håroljan doftade riktigt gott! Var först lite opepp på den för jag redan har så mycket håroljor, men blev helt klart mer nyfiken när jag luktade på den! :)

  • Svara Emelie 28 februari, 2013 at 22:28

   Jag tänker att alla som prenumererar inte fick nyårsboxen och att den således är ny för majoriteten. Det är självklart lite tråkigt för oss som beställde den boxen att få den igen, särskilt om man nu inte gillade den.

   Jag visste inte ens att Maria Nila hade släppt en hårolja (vilket märke gör inte det nu förresten..) så det var ju en rolig nyhet!

 • Svara Awesome Chemistry 28 februari, 2013 at 21:22

  Jag fick samma som dig förutom LUSH (typiskt, jag som älskar LUSH….) utan fick nått balsam istället :(

  • Svara Emelie 28 februari, 2013 at 22:40

   Jag gillar också Lush. Allt förutom att det luktar så starkt i butiken. Och utanför den.

   Jag är nyfiken på balsamet som ni andra fick, såklart :)

 • Svara Fröken Gredelin 28 februari, 2013 at 21:32

  Verkar ha fått exakt likadana produkter som du fick. Jag blev faktiskt jättebesviken över själva lådan, den var inte alls så fin som de rosa är! Såg mest ”billigt” ut:-( Den där tinten testade jag lite av och nu ser det ut som om jag fått en kraftig allergisk reaktion eller nåt(ja alltså färgen gjorde att det såg ut så), inte alls snyggt. Men de andra produkterna gillade jag.

  • Svara Emelie 28 februari, 2013 at 22:42

   Nej jag tycker inte heller att lådan var något särskilt. Eller ja, den var fin på insidan. Färgen i tinten är rejäl så man får ta en liten liten klutt så att det inte ser ut som att man mosat hallon i ansiktet. Vid måttlig dosering tycker jag att den gav en frisk och rosig färg. Rätt fin :)

 • Svara Malin 28 februari, 2013 at 22:41

  Jag fick samma som du och jag var ju så klart besviken på att man fick Cheek + Lip Tinten igen, dessutom är jag inte särskilt förtjust i den alls!
  Men annars var jag ganska nöjd faktiskt. Roligt att Lush var med! :)

  • Svara Emelie 28 februari, 2013 at 22:44

   Som jag skrev i svaret till Sofie så kan jag förstå att den är med igen eftersom den inte var med i den vanliga prenumerationsboxen utan i en extrabox. Men det är såklart lite tråkigt för oss som lyckades lägga vantarna på den boxen att få en till likadan produkt.

   Jag tyckte också att det var kul att Lush var med! Helt oväntat.

 • Svara Mia 28 februari, 2013 at 22:58

  Jag skrev faktiskt och klagade till glossybox för första gången… Hur exklusivt var det att få cheek+lip tinten i nyårsboxen när alla får den bara 2 boxar senare? Fick man inte betala rätt mycket för nyårsboxen, som marknadsfördes som så speciell och exklusiv? Det stör mig såklart inte egentligen att alla andra fick prova, det mest irriterande är att man får samma sak igen. Hur tänkte dom där egentligen? Dom borde skickat nåt annat till alla som beställde nyårsboxen. Det är dessutom 3:e gången jag får samma sak som jag redan fått i en tidigare glossybox, känns ibland som att dom bara slänger ner gammalt överblivet i boxarna.

  Jag gillar verkligen glossybox men den här månaden blev jag riktigt besviken verkligen.
  Själva lådan var för övrigt exakt likadan som den dom hade i England den här månaden.

  • Svara Emelie 1 mars, 2013 at 01:23

   Nu vet jag inte hur många nyårsboxar som de skickade ut men det är förmodligen svårt att hålla reda på vilka som redan har fått en produkt. Men visst kunde man ha önskat att det hade kommit något nytt istället.

   Vad är det du har fått tre gånger nu?

   • Svara Mia 1 mars, 2013 at 10:36

    Har inte fått en och samma produkt 3 gånger, utan har fått L’occitane handkrämen 2 gånger, moroccan oil 2 gånger och nu tinten 2 gånger. Fick svar av glossybox imorse som i princip bestod av upprabbling av värde, och hur man får testa nya saker hela tiden och att man kanske inte alltid gillar dom, och det var ju tråkigt att jag kände så men det var inget dom tänkte gör nåt åt.
    Jag skulle aldrig gnälla över att det kommer saker jag inte gillar i boxarna, jag tycker bara att det är emot deras testa nytt-princip att slänga ner gamla saker i boxarna, och dom borde bara sluta med det helt.
    Har alltid varit så nöjd med glossybox annars så får väl bara försöka glömma den här månadens box.

    • Svara Mia 1 mars, 2013 at 13:03

     Haha jag såg nu också att håroljan från Maria Nila är EXAKT samma som jag fått förut i fullsize av glossybox! Jaja, vad ska man säga :P

     • Emelie 1 mars, 2013 at 14:53

      Jaha, då förstår jag hur det ligger till. Jag kan köpa att det kommer någon repris, särskilt sådant som funnits i specialboxar men inte i den vanliga prenumerationsboxen. Men att få samma sak flera gånger när det är så många gånger känns ju inte kul, det håller jag med om. Jag hoppas på bättre variation framöver. För som du säger faller ju hela konceptet om det är flera repriser av samma sak. Även om det är en favorit i repris.

 • Svara Hanna 1 mars, 2013 at 18:50

  Haha, kommentarerna här ovan verkar tycka precis tvärtemot mig. Jag fick samma innehåll som dig och är extremt nöjd! Bästa boxen jag fått hittills! Använde cheek tint:en idag och älskade den :D

  • Svara Emelie 1 mars, 2013 at 20:49

   Tur att alla inte tycker likadant och att du blev nöjd :)

 • Svara Dess/Drömteori 1 mars, 2013 at 19:53

  Fick exakt samma innehåll som du, med tanke på att Lush-krämen är svindyr så var det kul att få testa den nästan gratis. :)

  • Svara Emelie 1 mars, 2013 at 20:53

   Jag ser också fram emot att testa Lushkrämen.

 • Svara Farida - Colouress 1 mars, 2013 at 20:10

  istället för lush (som jag gärna velat ha) och batiste så fick jag boots no7-beautiful skin day cream och redken-color extend radiant-10 spray. helt okej ändå, ska bli kul att testa allt. tar inte så väl hand om mitt hår så det kan ju bli en bra rutin att få in! eller ja, värt ett försök åtminstone!

  • Svara Emelie 1 mars, 2013 at 20:54

   Jag hade varit glad över Redken i boxen också :)

  Lämna ett svar

  Reklam