Shopping

Glossybox augusti – 3-årsboxen

2 september, 2014

Jag har ju helt glömt bort att visa upp juliboxen (som dock var så ospännande i mina ögon att alla grejerna fortfarande ligger kvar i den) men jag får ta och visa upp augustiboxen istället. Det är Glossybox 3-årsbox och även om den har den typiska rosa designen vi är vana vid så har den fått en liten makeover. Istället för lådan med de rundade kanterna har denna skarpare kanter och har återfått det grunda locket. Mycket bra tycker jag eftersom lådorna med de djupa locken är svårare att få upp.

Det här fanns i min box:

glossybox-augusti

glossybox-augusti-innehall

  1. Edge Natural Hair Care – Torrschampo/volympuder ”Fresh Haze” (199 kr, 200 ml)
  2. Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Curl Mascara (215 kr)
  3. Model Co – Pressed Bronzing Powder ”Bronze Shimmer” (180 kr, 3,6 g)
  4. Anatomicals – Mattifying Face Mask (39 kr, 15 ml)
  5. The Body Shop – Body Butter ”Wild Argan Oil” (185 kr, 200 ml)
  6. Thierry Mugler – EdP ”Angel” (890 kr, 50 ml) [Bonus]
  7. Fleur de Santé – Precious Skin Boost Anti-Aging Day Cream (449 kr, 50 ml) [Bonus]

Eftersom jag kommit att gilla The Body Shops nya serie Wild Argan Oil blev jag väldigt glad över att få ett mini Body Butter i min box. Den kommer att komma väl till hands i necessären. Torrschampot från Edge, ett märke jag aldrig hört talas om förut, imponerade på mig. Håret blev inte grådassigt och även om jag personligen inte föredrar de torrschampon som lämnar en klibbig känsla efter sig så måste jag säga att den gjorde sitt jobb och klarar av att leverera volym.

Att få se en produkt från Jelly Pong Pong i boxen var som att få återse en gammal vän. Märket blev populärt i början av min bloggkarriär och det är kul att se att det fortfarande lever. Jag har alldeles för många mascaror på tur för att bli testade men bara ordet ”Fairy” gör ju att den här seglar upp i toppen av väntelistan. Anatomicals är jag redigt trött på nu. Det känns som att det kommer i var och varannan box. Den här gången var det i alla fall ingen duschkräm så jag får väl vara glad för det lilla. Dock börjar min hud bli mindre fet och mer torr nu så jag får se om jag hinner testa den innan det växlar helt. Bronzern från Model Co hade jag gärna fått i början av sommaren istället. Den känns inte heller så spännande så den får gå direkt till ge-bort-lådan.

I augustiboxen fanns det även med två bonusar. Det ena var ett yttepytteprov på en dagkräm från Fleur de Santé som blir förpassad till lådan med småprover. Men den andra bonusen – yay! Visserligen är det Alien som är min favorit av Thierry Muglers dofter och jag har lite väldigt svårt för patchouli vilket den här fullkomligen exploderar av. Men jag ska ge det en chans till, eller två.

Ni som prenumererar – vad fick ni och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam