Shopping

Glossybox april – Spring Beauty Prep

29 april, 2014

Boxen för april månad kom med rekordfart! I vanliga fall brukar jag få den sist av alla så jag blev inte lite förvånad när brevbäraren räckte över kartongen som jag så väl känner till vid det här laget. Temat för aprilboxen är Spring Beauty Prep och är tänkt som ”en hyllning till våren – vad vi kan tänka på när vi fixar oss vår- och sommarfina”. Jag har inte hunnit kolla vad andra har fått i sina boxar ännu men jag är ganska nöjd.

Det här fanns i min box:

glossybox-april-2014

 1. Rituals – Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation (85 kr, 200 ml) +25% rabatt på ett helt köp i Rituals butiker
 2. Rich Hair Care – Pure Luxury Instense Moisture Shampoo (149 kr, 250 ml) + prov av Argan Oil Elixir
 3. Emite Make Up – Lip Brush L312 (180 kr)
 4. Yu-Be – Moisturizing Skin Cream (169 kr, 33 g)
 5. Être Belle – Liplift Peel (129 kr, 15 ml)

Jag älskar sedan tidigare Rituals skummande duschgel och den rosa serien som den här produkten kommer ifrån och jag ser verkligen fram emot att använda den. Hårvårdsmärket Rich Hair Care har jag aldrig hört talas om tidigare men det här schampot är till för torrt och skadat hår och hade inte kunnat komma lämpligare. Bra makeuppenslar kan man aldrig få för många av och även om jag sällan använder läppensel verkar den här vara mjuk och följsam. Yu-Be är ännu en sån där mirakelkräm som namedroppats otaliga gånger men som jag aldrig känt mig manad att testa. Men varför låta bli när jag äntligen har ett litet prov? Slutligen är läppeeling inget jag använder mig av med är det något som kan förstöra makeupresultatet så är det envisa torrhetsflagor som suger fast läppstiftet på fel ställe.

I det stora hela är jag nöjd med min box. Rituals gillar jag sedan tidigare och ett vårdande schampo är jag i stort behov av just nu. Dessutom testar jag gärna nya produkter (läppeeling) och nya märken (Yu-Be).

Ni som prenumererar – vad fick ni i era boxar och är ni nöjda?

Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr per gång, en gång i månaden får hem en box med fem skönhetsprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 30 april, 2014 at 01:19

  Fick exakt samma box som dig, är glad för fullsizegrejerna men proverna var lite trista.

 • Svara Kajalpennan 30 april, 2014 at 09:12

  Är det medvetet gjort av dig att inläggen klipps i rss-läsare?

  • Svara Emelie 7 maj, 2014 at 22:19

   Ja det var något jag testade men nu ska de vara tillbaka i fullängd igen.

 • Svara Nihal 3 maj, 2014 at 19:05

  RICH hair care´s schampo och arganolja var helt underbart, läste i en pressrelease att dom nyligen lanserat sina produkter i Sverige. Rekommenderas verkligen!
  Yu-Be, var bra den med=)

  • Svara Emelie 7 maj, 2014 at 22:07

   Kul att höra! Ska testa produkterna lite längre fram tänkte jag.

  Lämna ett svar

  Reklam