Kroppsvård

Garnier Respons lanserar kroppsprodukter

9 februari, 2016

garnier-respons-body

Respons schampo och balsam har funnits så länge jag kan minnas. Visserligen har både doft och förpackningar ändrats över åren men märket har ändå varit synonymt med hårvård för mig. Nu utökas dock serien till att även omfatta kroppsvårdsprodukter för torr, mycket torr och extra torr hud. Priserna är riktigt plånboksvänliga på 39-49 kr styck.

Garnier Respons Body Marvellous Oils – torr hud

  • Moisturizing Body Lotion (39 kr, 250 ml)
  • In-Shower Body Lotion (49 kr, 200 ml)

garnier-respons-body-marvellous-oils

Garnier Respons Body Mythic Olive – mycket torr hud

  • Nourishing Body Lotion (39 kr, 250 ml)
  • Dry Oil (49 kr, 150 ml)

garnier-respons-body-mythic-olive

Garnier Respons Body Honey Treasures – extra torr hud

  • Extra Caring Body Lotion (39 kr, 250 ml)
  • Extra Caring Body Butter (49 kr, 200 ml)

garnier-respons-body-honey-treasures

Av dessa produkter var jag mest nyfiken på In-Shower Body Lotion eftersom jag gillar den typen av produkt men inte har hittat någon som både doftar riktigt gott och gör jobbet. Den här doftar bäst av alla jag har testat men återfuktar tyvärr inte tillräckligt. So much for that..

Jag har inte märkt någon direkt skillnad i effekt mellan de tre krämerna som kommer med pump även om det står att de är framtagna för olika torra hudtyper. Så jag skulle rekommendera att ni väljer efter vilken doft ni gillar mest för även konsistensen är snarlik i alla tre varianterna. Jag upplever att de efterlämnar en lätt vaxig känsla upp till en halvtimme på huden men de känns absolut inte kladdiga och det är ingenting jag ogillar.

Kroppsoljan ur Mythic Olive-serien doftar himmelskt (så långt ifrån oliv jag skulle kunna tänka mig dock) men tyvärr tycker jag inte att den gör något alls för min hud. Det är en torr olja vilket jag inte är ett stort fan av men till och med The Body Shops torroljor känns mer mjukgörande än denna. Använd på torr hud lägger den sig bara utanpå och ser glansig ut. En något bättre effekt får jag vid användning på lätt fuktad hud, som precis efter duschen.

Body Buttret för extra torr hud är den som jag känner är mest mjukgörande. Den är en riktigt annorlunda konsistens, som en slags hybrid mellan fluffig kräm och studslera. ”Bouncy” på något sätt. Men väl på huden är det som att den smälter lite och är lätt att smörja in.

Jag tycker att det här är en serie prisvärda kroppsprodukter med riktigt trevliga dofter och mina favoriter är krämerna i pumpflaska med Mythic Olive och Marvellous Oils i spetsen.

Köpinformation

Garnier Respons kroppsserier finns i butik från vecka 7 och kostar 39-49 kr styck.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam