Kroppsvård Naglar Shopping

Gårdagens shopping

20 juni, 2007

Jag gillar Kiehl’s. Jag dras dit automatiskt varje gång jag är i Stockholm. Igår var inget undantag och äntligen kom jag ut därifrån med deras deo som har stått på min önskelista sedan Bjootis recension. Den verkar bra, än så länge är jag torr i armhålorna men å andra sidan har jag inte utsatt den för några större påfrestningar än. Utvärdering kommer senare.

Från Kiehl’s fick även deras Lip Balm med solskyddsfaktor 15 följa med. Än vet jag inte vad jag kan säga om den förutom att den smakar och luktar konstigt. Om det smakar illa eller bara ogott får vara osagt. Men det är i alla fall inget som jag inte kan stå ut med.

Sedan var jag på Åhléns City och kollade in Essies nagellack och hittade många fina färger (men alla såg ju nästan likadana ut…). Det blev inget Essie nagellack men däremot två stycken från Depend. Ett ljusrosa och ett pärlemoraprikost.

Sthlmsshopping 070619

Fortsätt tycka till om vad du helst vill läsa en recension om här på P’ssion.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Malin 20 juni, 2007 at 13:43

  Vad kostade Kiehls-produkterna?:-)

 • Svara Emelie 20 juni, 2007 at 13:51

  Malin> Ah, det glömde jag såklart att sätta ut även fast jag tänkte på det hela tiden medan jag skrev. Uppdaterar med priserna strax.

 • Svara Tinnitussan 21 juni, 2007 at 01:20

  ÅÅÅÅÅ, vilken massa fynd du köpt! Så kul.

  btw. Body shops rea har börjat ;-)

 • Svara Emelie 21 juni, 2007 at 12:33

  Tinnitussan> Jag såg det! Var så här nära att köpa på mig deras coconut dry oil. Tråkigt att de inte har rea på allt det som jag vill ha.

 • Svara Magdalena 28 juni, 2007 at 20:39

  Kiehl’s deo är verkligen fantastisk. Totalt doftfri, totalt irritationsfri, och till och med min betydligt svettigare fästman tycker att den är sanslöst effektiv.

 • Svara Emelie 30 juni, 2007 at 22:26

  Magdalena> Jag tror jag gillar den, men har inte använt den tillräckligt länge så att jag kan ge ett slutgiltigt omdöme om den än. Roligt att fästmannen också gillade den.

 • Lämna ett svar

  Reklam