Shopping Tips Verktyg och borstar

Fyndat nya borstar

6 december, 2007

Jag har varit på jakt efter ett bra set med borstar sedan jag förstått hur mycket resultatet beror på verktygen. Mina tidigare borstar är från Everyday Minerals, Kicks och H&M och det är väl inget större fel på dem. De från EM kommer jag fortsätta att använda, men de andra kommer bytas ut mot mitt nyinköpta borstset i get och borst som jag fyndat på Ebay. Totalt kostade setet inklusive frakt och försäkring $27 (då ca 170 kr). Exakt samma borstset finns hos Eleven men där kostar det – hör och häpna – 790 kr (+ frakt)! Är det inte rena rama rånet eller vad? Det är alltså exakt samma set.

Är mycket imponerad av säljaren som jag köpte setet av. Fick paketet exakt en vecka efter betalning och det skickades från Hong Kong. De skrev dessutom gift på paketet så att jag slapp tull. Är mycket nöjd med mina borstar. Det är nu en fröjd att sminka sig varje dag :).

Borstar

Så ett tips på alla som är sugna på nya borstar: kolla in säljaren bunbuncity på ebay så kommer du undan betydligt mycket billigare än om du beställer från Eleven – även om du skulle åka på tull. De håller knappast lika hög kvalité som finare märken – men de är väldigt bra för att ha varit så billiga.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara sminkjante 7 december, 2007 at 15:31

  Det är alltid roligt att göra fynd! Hoppas du blir nöjd med borstarna.

 • Svara Emelie 7 december, 2007 at 19:24

  sminkjante> Ja det är jag redan :)

 • Svara Dress Like a Princess 8 december, 2007 at 11:29

  Tack för tipset :)

 • Svara Sminkan 8 december, 2007 at 21:08

  Hehehe, jag har ju setet från eleven… De funkar bra!

 • Svara Emelie 9 december, 2007 at 17:51

  Dress Like a Princess> Varsågod :)

  Sminkan> Ah, exakt samma? Vad irriterande – de är ju inte precis billiga på eleven.

 • Svara Mia 12 december, 2007 at 18:25

  Är borstarna bra?

 • Svara Emelie 14 december, 2007 at 13:55

  Mia> Ja jag tycker de är riktigt bra. Förmodligen inte i klass med MACs, men sen kostar de ju bara en tiondel så mycket. Den snedskurna rougeborsten är min favorit :)

 • Lämna ett svar

  Reklam