Hudvård Recension

Recension: Formula 10.0.6 – So Totally Clean Sensitive

30 mars, 2012

So Totally Clean Sensitive från Formula 10.0.6 är ett ansiktsvatten framtaget för känslig hy som jag har testat i mer än ett halvår. Ärligt talat är det här i princip den enda produkt jag har använt mig av den senaste tiden för att göra rent ansiktet. Närhelst latmasken fallit på har detta varit min snabba och enkla lösning. Den funkar utmärkt till att ta bort smuts som uppkommit under dagen eller på morgonen när jag bara velat fräscha upp mig.

Den är dessutom så mild att jag inte behövt smörja in mig efteråt. Jag kan inte annat än gilla den rakt igenom. Efter dryga halvårets användning finns fortfarande hälften kvar så dryg är den med råge!

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: rek. pris 99 kr, 200 ml

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Johanna 30 mars, 2012 at 17:03

  Så den tar bort smuts bra utan att strama? Låter bra :) Tycker du att det drar ihop porerna nåt?

  • Svara Emelie 30 mars, 2012 at 17:07

   Jag har inte märkt av att den skulle dra ihop porerna. Däremot tar den bort ytlig smuts som hamnat i dem.

   • Svara Johanna 30 mars, 2012 at 17:11

    Okej. Men det kanske kan vara värt att prova den ändå. Behöver nytt ansiktsvatten men jag har så svårt för att bestämma mig vilken jag ska köpa :P

    • Svara Emelie 30 mars, 2012 at 17:15

     Jag gillar det väldigt mycket. Mest pga. att den inte torkar ut min hud och dessutom för att den är dryg. Sen känns den inte särskilt lyxig men det påverkar ju inte resultatet.

     • Johanna 30 mars, 2012 at 18:04

      Nej men precis, och resultatet är ju det viktiga. Jag har en peeling från samma märke som jag ÄLSKAR så det verkar vara ett riktigt bra budgetmärke!

  Lämna ett svar

  Reklam