Favoriter

Februarifavoriterna

3 mars, 2013

Februari är slut och jag tänkte att det kunde vara på sin plats att sammanfatta de produkter jag använt eller uppskattat mest under den gångna månaden. Förhoppningsvis kommer det att bli ett regelbundet inslag i bloggen.

favoriter_februari2013

 • La Roche-Posay Cicaplast Skin Recovery Accelerator (ca 140 kr, 40 ml)
  Den här silikonbaserade krämen har gjort underverk för mina torra och fnasiga partier. Den är egentligen gjord för att påskynda den läkande processen efter att man stressat huden med exempelvis en syrabehandling med salongsstyrka. Jag har använt den som bas under min foundation och har haft mindre problem med flagor än vanligt. Den är nu ett fast inslag i min sminkrutin.
  Tips! 33% rabatt på La Roche-Posay hos Escentual under hela mars månad. Ingen kod behövs.
 • The Body Shop Raspberry Lip Gloss (125 kr, 12 ml)
  Det här är ett av flera läppglans som The Body Shop lanserade i höstas. Det är mjukt på läpparna, ger lagom med färg och luktar gott. Innehåller flera fair trade-ingredienser och finns i tio andra dofter om man inte gillar hallon. What’s not to like liksom?
 • IsaDora Perfect Powder Blusher 06 Pink Blossom (119 kr, 5 g)
  Vintern känns som den perfekta årstiden att använda de där riktigt knalliga rosa rougen som gör att man ser nyss hemkommen från en snabb promenad. Det här är i princip det enda rouge jag använt den senaste månaden och jag riktigt älskar det. Bra pigmentering och intensiteten gör att även de blekaste klär i denna färg.

Har du någon produkt du använt extra mycket under februari?

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Ann-Sofie 4 mars, 2013 at 10:41

  Nyfiken på Body Shop’s Lip Gloss…:-)

  • Svara Emelie 6 mars, 2013 at 17:08

   De är trevliga :)

  Lämna ett svar

  Reklam