Favoriter Recension

Recension: Paula Dorf krämrouge

6 november, 2007

Paula dorf doll face

Jag vill bara tipsa om en av mina absoluta favoriter i sminkväskan: Paula Dorfs krämrouge i färgen Doll Face. Har ni läst Bjootis recension om den? Det har jag och därefter klickade jag hem ett eget exemplar.

Detta är det första krämrouget jag testar och nu är jag fast. Konsistensen samt färgen är helt perfekta och det glider på väldigt lätt och resultatet blir suveränt. Inga kanter så långt ögat kan nå och det är dessutom väldigt lätt att dosera. Jag har haft mitt i drygt en månad och tror att det kommer räcka ganska länge till. Det är nämligen ganska drygt och inte särskilt mycket behövs för att få en riktigt frisk och naturlig färg på kinderna.

Man kan använda detta på läpparna också om man vill för det är en fin färg – men tyvärr både smakar och luktar det illa så för min del får det stanna på kinderna. Jag kommer definitivt att köpa flera av dessa krämrouge – bara jag kan bestämma mig för vilken färg…

Betyg: 5+/5

Finns för 149 kr på inezza samt på strawberrynet.

Relaterade inlägg

11 kommentarer

 • Svara Mathilda 7 november, 2007 at 01:19

  Helt såld på krämrouge, och ett sådant här får gärna joina mina andra i väskan! Hoppas det finns i en fin rosa nyans :)

 • Svara SantaCarolina 7 november, 2007 at 09:39

  Jag har inte hunnit testa Paula Dorf ännu men det är kul att läsa att det faktiskt finns ett sminkmärke som både är billigt och tydligen bra! Jag har läst en hel del positivt om PD nu.

 • Svara Emelie 7 november, 2007 at 11:42

  Mathilda> Det finns jättemånga fina nyanser.

  SantaCarolina> Då är det dags att prova tror jag visst ;)

 • Svara Mathilda 7 november, 2007 at 17:22

  Tack för kommentaren :) Ögonfransarna är jag väldigt nöjd med, förutom när dom vill jävlar och klumpa sig!

 • Svara Mathilda 7 november, 2007 at 17:22

  Jävlas ska det såklart stå.

 • Svara Emelie 7 november, 2007 at 17:53

  Mathilda> Det tycker jag att du ska vara för att de klumpar sig är ju inte ögonfransarnas fel ;)

 • Svara Fåfängan 7 november, 2007 at 22:37

  Är den lätt att applicera? Ger den mkt färg? Många frågor…:-)

 • Svara Emelie 7 november, 2007 at 23:02

  Fåfängan> Jättelätt att applicera. Det blir jämnt och fint. Inte så mycket färg men det har helt med doseringen att göra. Vill man ha mer färg så tar man bara lite extra.

 • Svara Kristina 8 november, 2007 at 09:14

  Verkar va bra, sugen jag blev på den jag med:)

 • Svara Lovelymakeup 8 november, 2007 at 14:51

  Blir sugen på att beställa en nu. :)

 • Svara Emelie 8 november, 2007 at 20:22

  Kristina> Ja jag tycker den är jättebra.

  Lovelymakeup> Jag skulle gärna ha fler själv :)

 • Lämna ett svar

  Reklam