Hudvård

Recension: L’Oréal Eye & Lip Make-up Remover Waterproof

25 maj, 2008

Idag är det dags för en ny gemensam recension inom PRET-tynätverket och den här gången recenseras makeupremovers.

Jag har inte så stor erfarenhet av regelrätta makeupremovers eftersom jag oftast tar bort sminket med min ansiktsrengöring. Men nu när jag använder en rengöring med syror i så säger det sig ju självt att den inte bör användas för borttagning av ögonmakeup. Jag köpte min flaska Eye & Lips Make-up Remover Waterproof från L’Oréal förra sommaren men har inte börjat använda den på riktigt förrän nu.

Rengöringen är toppen. Det är en tvåfasremover som verkligen tar bort allt smink. Från den tuffaste sotningen med en mörk vattenfast krämskugga som bas till det mest envisa läppstift eller foundation. Eftersom det är olja i removern så efterlämnar den en oljig hinna som inte är så trevlig. Men den brukar jag ta bort antingen genom att tvätta ansiktet med min vanliga rengöring efteråt eller att svepa med en fuktad bomullsrondell över området.

Den här makeupremovern är både billig och bra och tar bort i princip vilket smink som helst. Jag kommer definitivt köpa den igen när den här flaskan tar slut!

Betyg: 5/5
Pris: ca 60 kr

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Rouaa 25 maj, 2008 at 14:40

  Jag gillar den jag med! använder bara den. Ser förresten att man kan översätta din blogg med nu :D hihi kul!

 • Svara Sanna 25 maj, 2008 at 17:16

  Tack för detta!
  Den removern verkar vara något för mig och min plånbok.
  Låter lovande!

 • Svara Make it Up 25 maj, 2008 at 22:52

  Oj, låter toppen! Blev jag lite sugen på att prova. Schysst med ett så bra pris =)

 • Svara Emelie 26 maj, 2008 at 13:19

  Rouaa> Ja jag tyckte det var en bra grej för de som inte kan svenska ;)

  Sanna> Den är helt klart en av de bästa budgetalternativen!

  Make it up> Visst är det kul att en del bra saker också kan vara billiga :)

 • Lämna ett svar

  Reklam