Event

Event med Kevin Murphy och Living Proof

1 september, 2015

I fredags tog jag och Tina tåget ner till Göteborg för att vara med på ett event med Kevin Murphy och Living Proof som Tanja bakom bloggen Beauty by Tanci hade anordnat. Vi började med att checka in på vårt Sky Room i Gothia Towers där vi från 25:e våningen hade en utmärkt utsikt över Liseberg. Därefter mötte vi upp Malin, Bella och Viola på en tapasrestaurang innan det var dags att bege sig tillbaka till Gothia där eventet hölls.

kevinmurphyeventgbg5

Utsikt över Liseberg.

kevinmurphyeventgbg6

25:e våningen är ganska högt upp. Tur att jag inte har höjdskräck.

kevinmurphyeventgbg1

Tanja hälsar oss välkomna.

kevinmurphyeventgbg2

Alexander från svenska agenturen som har hand om båda märkena presenterar produkter från Kevin Murphy.

Vi fick större delen av sortimenten från både Kevin Murphy och Living Proof presenterade för oss och jag blev särskilt nyfiken på Living Proof (ni vet märket som frontas av Jennifer Aniston) eftersom man knappt hör talas om dem i svenska medier.. Vi fick testa att använda Kevin Murphys balsam som kroppslotions vilket jag aldrig hade kommit på tanken med annars. Jag vill dock höja en varningens finger för detta om ni brukar kunna reagera på eteriska oljor då dessa produkter innehåller ganska mycket sådant och jag själv reagerade med rodnad där jag lämnade en större klick kvar i väntan på att kunna torka bort det.

Det var ett väldigt trevligt event med många bekanta och nya ansikten och nu känner jag mig ännu mer nyfiken på de båda märkena som presenterades. Vi fick med oss några produkter hem, bland annat Kevin Murphys Maxi Wash och schampo och balsam ur Hydrate Me-serien och även Perfect Hair-serien från Living Proof.

Vill ni se mer från eventet kan ni kika under hashtagen #kevinmurphyeventgbg på instagram.

kevinmurphyeventgbg4

kevinmurphyeventgbg3

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam