Naglar

Ett riktigt bottennapp till topplack

11 juli, 2015

Det har blivit mycket recensioner på sistone men det beror på att jag har testat så himla mycket under det senaste året och halvåret och inte recenserat dem i samma takt. Men som ett litet avbrott på recensionsbonanzan, för den är inte över än, vill jag även passa på att nämna en av de där produkterna som bara inte fungerar.

essie-super-duper-top-coat-1

Jag pratar om det snabbtorkande topplacket Super Duper från Essie. Det har testats över torrt nagellack, vått nagellack, över Essienagellack och andra nagellacksmärken men oavsett vilket så blir det mängder av pyttesmå luftbubblor i nagellacket, och det tog ett tag för mig att förstå att det här var boven i dramat. Dessutom tycker jag inte att den ger den glans som jag vill ha av ett topplack utan det blir bara medelblankt. Av dessa enkla, men otroligt viktiga, anledningar ser jag inte varför jag skulle lägga mer tid på detta topplack som helt enkelt är Super Duper dåligt.

essie-super-duper-top-coat

Köpinformation

Essie Super Duper topplack har ett rekommenderat pris på 145 kr, 13.5 ml.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Karin 11 juli, 2015 at 17:41

  Tips är Essies Good to go överlack, torkar snabbt och blir glansigt och fint

  • Svara Emelie 12 juli, 2015 at 11:43

   Tack för tipset! Är på jakt efter ett nytt topplack då jag upptäckte att jag bara hade små slattar kvar av alla andra.

 • Svara Lackert 16 juli, 2015 at 00:53

  Trist att det inte funka men nu vet jag iaf att jag inte ska köpa det

 • Svara Malin 3 oktober, 2015 at 08:46

  Mitt beter sig på exakt samma sätt. Helt värdelöst!

  • Svara Emelie 3 oktober, 2015 at 17:41

   Då är jag inte ensam om att tycka det. Det finns bättre topplack att satsa på!

  Lämna ett svar

  Reklam