Naglar

Essie The Art of Spring Våren 2010

16 december, 2009

Läste precis hos Pinkmelon via Temptalia att Essie släpper en vårkollektion exklusivt för en tysk kedja som heter Douglas. Jag hoppas verkligen att de släpps på fler ställen än så för flera av färgerna är hur läckra som helst i mina ögon.

Kollektionen heter The Art of Spring och släpps alltså i Tyskland i slutet av februari nästa år. Det kanske är dags för mig att göra en andra Berlinresa ändå. Färgerna känns riktigt fräscha och våriga. Med undantag för den röda som känns lite malplacerad, eller vad säger ni?

Uppdatering! Kollektionen är inte exklusiv för Douglaskedjan utan släpps bland annat hos Transdesign den 6:e januari i februari.

 • Lilacism
 • Neo Whimsical
 • Pop Art Pink
 • Nouveau Red
 • Tart Deco
 • Van D’go

essie_spring2
Lilacism, Neo Whimsical, Pop Art Pink.

essie_spring1

Nouveau Red, Tart Deco, Van D’go.

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Sanna 17 december, 2009 at 11:18

  Tycker det ser ut som en typisk essie-kollektion faktiskt

 • Svara Lina 17 december, 2009 at 11:56

  jag skulle kunna tänka mig 3 av färgerna: Lilacism, Neiwhimsical, Tart Deco. Speciellt Tart Deco ser ut som den nyans som jag ville ha hela sommaren men inte hittade…..
  Känns väldigt vårig och Essie om kollektionen.

 • Svara Ninni 17 december, 2009 at 12:48

  Douglas finns även i Spanien om nån har vägarna förbi. Min ena son heter Douglas så han tyckte det var jättekul när jag kom hem med katalogen efter ett besök i deras butik i La Cañada (ett shoppingcenter utanför Marbella).

 • Svara Kerstin 17 december, 2009 at 16:01

  Spännande! Jag är väldigt förtjust i Essie, men inte i ljuslila, men jag ska ändå spana in dessa fortast möjlig! Douglas finns lite varstans, även i Österrike och på Grand central i NY, till exempel. Dock har jag för mig att Essie är ganska dyrt i Tyskland o Österrike.

 • Svara Tintomara 17 december, 2009 at 20:56

  Den här kollektionen väcker inga våldsamma måste-ha-känslor, men Tart Deco skulle jag kunna tänka mig.

 • Svara J 18 december, 2009 at 18:18

  Åh tart deco ser jättefin ut, vet du om det finns någon liknande från nåt annat märke?

 • Svara SaintBella 26 december, 2009 at 18:23

  Näe, alltså…gud vad tråkigt. Har vi inte sett detta innan? Och innan igen? Kom igen essie, spice it up! Få mitt hjärta att bulta!

 • Svara Mikaela 31 december, 2009 at 12:00

  Van D’go såg riktigt fin ut!

 • Svara Emelie 1 januari, 2010 at 19:10

  Sanna> Ja det gör det ju. Men Essie är duktiga på feminina färger.

  Lina> Ja jag är också sugen på Tart Deco.

  Ninni> Bra tips!

  Kerstin> Jo jag har också för mig att de är ganska dyra i de länderna.

  Tintomara> Jag också :)

  J> Jag vet inte faktiskt. Jag kan inte komma på någon just nu. Men kika in på http://www.nailgal.com och leta bland koralliga nagellack.

  SaintBella> Nja, inte direkt tycker jag :)

  Mikaela> Ja det gör den :)

 • Lämna ett svar

  Reklam