Naglar

Essie Summer 2008 Collection

24 april, 2008

Essie släpper varje år en kollektion till sommaren. Årets kollektion består av sex stycken nagellack i den rosa och oranga färgskalan. Dessa lack kan vi shoppa i början av maj enligt de källor jag har tagit del av.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Rouaa 25 april, 2008 at 00:58

  Ååååh… jag tror att jag har hittat några måsten där!! :D

 • Svara Sminkan 25 april, 2008 at 09:22

  Snygga! Jag har aldrig testat Essie men man kanske skulle göra det ändå. Och rosa kanju vara kul till sommaren. Du ser, du håller sakta men säkert på att omvända mig!

 • Svara Sanna 25 april, 2008 at 09:30

  Det kan säkert finnas några fina
  men jag är väl inte så värst förvånad över essies färgskala- för den ser ungefär likadan ut:)

 • Svara Emelie 25 april, 2008 at 09:41

  Rouaa> Vilka då?

  Sminkan> Jag gillar Essie, har än så länge inte så många färger men de jag har är toppen. Essies grej är dock ljusa skira färger. Inte crazy blåa och grönt hehe. Men prova Essies rosa, de har mååånga!

  Sanna> Nej inte jag heller, men det är lite av Essies signum. De andra märkena får stå för de mer crazy färgerna som grönt o blått.

 • Lämna ett svar

  Reklam