Naglar

Essie Spring Neon Collection 2009

1 maj, 2009

essie_neon09

Essie kör på med sina neonfärger lagom till sommaren. I år kan vi njuta av två rosa, ett gult och ett lila. Det enda som jag tycker sticker ut lite från mängden i den här kollektionen är det ljusare rosa – Punchy Pink. Ett bubbelgumsrosa neonnagellack är precis vad jag vill ska pryda mina naglar i sommar. Och tänk vilken härlig färgklick det blir att göra en pedikyr med den!

I samma ordning som på bilden:

 • Flirty Fuchsia – Flaming hot magenta
 • Funky Limelight – Brilliant day-glo yellow
 • Perky Purple – Electric boogie violet
 • Punchy PinkDelicious berry icicle

Fina swatches på nagellacken i kollektionen finns hos både Scrangie och The Nailphile.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Tina 1 maj, 2009 at 20:03

  Japp Punchy Pink får det bli! Läckert på fossingarna i sommar.

 • Svara Emelie 2 maj, 2009 at 20:27

  Tina> Helt klart! För mig också :)

 • Svara Make it Up 7 maj, 2009 at 14:17

  Åhh nu blev jag sugen på att shoppa lite =) Vet du när de kommer ut i butik?

 • Svara Emelie 14 maj, 2009 at 21:23

  Make It Up> Tyvärr vet jag inte, men jag gissar på början av juni.

 • Lämna ett svar

  Reklam