Naglar

Essie In the Cab-ana Resort 2013 Collection

2 april, 2013

Essie bjuder på många härliga färger i vår och sommar och och efter att ha släppt flera kollektioner med färger som bara känts mja för min del är jag åter igen sugen på en hel del av dem.

Essie In the Cab-ana Resort 2013 Collection

essie-in-the-cabana-promo

essie-in-the-cabana-bottles-colors

essie-in-the-cabana-nice-package-again-exclusive

In the Cab-ana bjuder på sex nagellack med krämfinish och vad som ser ut att vara ganska blygsamma pasteller på promotionbilderna visar sig vara ganska färgglada i verkligheten, se länkar till swatches nedan. Jag blev direkt sugen på det lila Under Where? (roligt namn dessutom!) och det gröna First Timer.

På en del promotionbilder finns det sex nagellack och på andra bara fyra, detta eftersom fyra av nagellacken är gjorda för konsumentmarknaden och de resterande två bara kommer finnas till försäljning till salonger. Detta verkar dock variera mellan olika världsdelar så bli inte förvånad om de andra två dyker upp i butik någonstans.

  • Come Here! – outrageous nearly neon coral
  • First Timer – fresh newbie green
  • In the Cab-ana – self-assured aqua azure
  • Under Where? – wildly flirtacious orchid
  • Nice Package – whistle-worthy pink dahlia (exklusiv)
  • Again?! – fired up raspberry punch (exklusiv)

Släpps: april (USA, UK)

Swatches: Scrangie, Ommorphia Beauty Bar, Polish You Pretty, The Polishaholic.

Köpinformation

Essies nagellack har ett rekommenderat pris på 129 kr, 15 ml. De finns att köpa hos Kicks, Åhléns, H&M, utvalda hud- och frisörsalonger samt hos Eleven, Bangerhead och Nelly m.fl. Essie är 3-free (fritt från DBP, toulen och formaldehyd). De finns även att shoppa på Phoenix Beauty Lounge, Transdesign, Beautybay m.fl.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam