Doft

Escada Cherry in the Air

5 mars, 2013

Jag kom precis på att jag helt glömt bort att visa vad jag shoppade i Taxfreen under bloggkryssningen i februari. Det blev två saker i skönhetsväg, Escadas Limited Edition Cherry in the Air är parfymen jag till slut valde, den andra grejen visar jag imorgon för den förtjänar ett eget inlägg.

Escada lanserar varje år en ny sommarparfym som inte sällan luktar väldigt gott, om än fruktigt och sött, men som inte har fallit mig på läppen tillräckligt mycket för att vilja köpa en egen flaska. Årets version heter Cherry in the Air och här kan vi snacka kärlek vid första sniffet. En del körsbärsparfymer kan dofta för plastigt och konstgjort men det tycker jag inte att den här gör. Den har en bra balans mellan sötma och friskhet och körsbärsdoften påminner om lösviktsgodiset. Inte de sockrade sura utan originalet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag älskar verkligen doften och är glad att jag köpte på mig 50 ml även om jag förmodligen aldrig kommer göra slut på den. Det enda negativa är att hållbarheten inte är så bra. Jag får ut 3-4 timmar innan doften dunstat bort och det är inte riktigt godkänt i mitt tycke. Annars är det en härlig doft som jag kommer använda mycket i vår.

escada_cherry_in_the_air_detalj

Söt detalj på flaskan.

Har du något Escadafavorit?

Köpinformation

Escada Cherry in the Air finns i en begränsad utgåva under våren och sommaren 2013 och har ett rekommenderat pris på 445 kr, 30 ml och 625 kr, 50 ml. Den finns även som bodylotion 255 kr, 150 ml. Doften finns hos bland annat Kicks, Åhléns, Parelle, Eleven samt hos Nordicfeel m.fl.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar. Om du handlar från webbshoppen efter att ha klickat på länken hjälper du till att stödja bloggen ekonomiskt. Vill du inte göra detta kan du själv skriva in webbadressen manuellt.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 6 mars, 2013 at 01:10

  Jag tycker också att den här luktar jättegott, om än inte så länge :)

  • Svara Emelie 6 mars, 2013 at 17:03

   Ja det är så synd att den inte håller längre.

  Lämna ett svar

  Reklam