Eye of the day

EOTD med The Body Shop Smoky Brown palette

29 november, 2013

Det här är egentligen helt otroligt. Jag – med ögonskugga. På bild dessutom! Sist jag lade upp en EOTD (Eye of the Day) var i augusti. 2011… (Okej då, 2012. Jag recenserade ju faktiskt förra årets neutrala julpalett från The Body Shop).

Men häromdagen slog det mig plötsligt att lite färg skulle vara roligt och då åkte en av julens paletter från The Body Shop fram. Det här är den bruna men det finns en som går i lila färger också. Jag är otroligt imponerad av alla skuggorna i den här paletten. De är bra pigmenterade och väldigt enkla att applicera och blenda. En del ögonskuggor blir jättefina precis när man lägger på dem men förlorar sin intensitet när man börjar tona dem. Det gör inte dessa. Så gillar du bruna och koppriga toner tycker jag definitivt att du ska kika på den här paletten. Den är grym!

the-body-shop-4step-smoky-brown-palette

eotd-the-body-shop-smoky-brun-palette

eotd-the-body-shop-smoky-brun-palette-2

Jag har använt:

  • Art Deco Eyeshadow Base (128 kr)
  • The Body Shop 4-step Smoky Eyes, Smoky Brown (295 kr)
  • The Body Shop Carbon Eye Definer, Brown (110 kr)
  • L’Oréal Miss Manga Mega Volume Mascara (139 kr)

Jag kommer inte helt överens med primern från Art Deco eftersom jag tycker att den creasar för fort. Det var dock länge sedan jag använde den så jag vet inte om jag tog för mycket eller för lite och jag måste nog testa den igen för att kunna säga bu eller bä. Kajalpennan från The Body Shop var inte lika bra som jag kom ihåg och ärligt talat är pennan väldigt torr och svårjobbad. Definitivt inget som är gjort för att använda som inliner. Mascaran däremot – I like! Det kommer recension på den inom kort.

Skillnaden mellan den här paletten och den bruna som släpptes förra åretSmoky Copper, är att den här paletten drar mer åt det bruna än det koppriga hållet och dessutom innehåller tre skimriga och en matt skugga istället för fyra skimriga som förra årets variant. Båda är fina men min favorit är nog trots allt det här årets eftersom de har bättre intensitet än förra årets ögonskuggor.

Köpinformation

The Body Shops produkter finns att köpa i deras butiker, egna webbshop eller hos utvalda Åhléns. Art Deco finns att köpa hos bland annat Nails, Body & Beauty eller se deras hemsida för alla återförsäljare.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

1 kommentar

  • Svara Ann-Sofie/Colour it 29 november, 2013 at 10:47

    Den paletten ser superfin ut, snyggt på dig också. :-)

  • Lämna ett svar

    Reklam