Solskydd

En vecka med: solskydd för kroppen

29 juni, 2015

Idag introducerar jag en ny kategori här på bloggen. Nämligen En vecka med där jag fokuserar på en typ av produkt under en hel vecka med tester eller recensioner beroende på produktens natur. Exempelvis kan läppstift recenseras efter några få användningar medan serum behöver lite mer tid för en recension och därför kan komma att falla under kategorin testat, lite som en light-recension.

en-vecka-med-solskydd-for-kroppen

Denna vecka: solskydd för kroppen

Först ut på det nya temat är: solskydd för kroppen. Under en veckas tid kommer jag att testa sju solskydd med SPF30 men i olika formulas och från olika märken. Jag kommer att ta reda på hur användarvänlig förpackningen är, om produkten är dryg, lätt att applicera, om den ger en vit hinna, om den är parfymerad eller kladdig och mycket mer. Jag tycker att det bästa solskyddet är det man faktiskt använder – så vi får se hur många av dessa jag kan tänka mig att använda i fortsättningen också. För att få till sju produkter blev det tyvärr två från samma märke, men i kommande tester försöker jag så långt det går att välja produkter från olika märken.

I En vecka med: solskydd för kroppen, testas:

  1. Beauté Pacifique Stay Outside (379 kr, 200 ml)
  2. Rituals Sun Protection Milky Spray (200 kr, 200 ml)
  3. Garnier Ambre Solaire Dry Mist (159 kr, 200 ml)
  4. Vichy Idéal Soleil Bronze (239 kr, 200 ml)
  5. Vision Haircare Sola (199 kr, 250 ml)
  6. SkinPlan Sun Control (295 kr, 200 ml)
  7. Vichy Capital Soleil Hydrating Mist (279 kr, 200 ml)

Första testet publiceras på bloggen senare idag och sedan kommer det alltså ett nytt varje dag hela veckan. Så se till att komma tillbaka eller följa bloggen för att inte missa något!

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam