Personligt

En riktigt dålig dag! Sov gott Moses <3

11 mars, 2009

Ingenting idag har varit bra. Imorse funkade inte pendlingen som den skulle, jag blev helt bortglömd på praktiken, mitt paket från H2T har fastnat i tullen och de vill ha 138 spänn för att lösa ut det och som om inte det var nog så var vi tvugna att låta vår fina, gulliga och världens snällaste katt Moses somna in. Det känns förjävligt trots att jag vet att han inte behöver lida längre. Men tårarna slutar inte komma för det.

Sov gott älskade Moses <3 Du var världens snällaste katt och du är så saknad! Nu kan du springa i katthimlen och äta julskinka varje dag.


Bild från juni 2008, när han fortfarande var sig själv.

För er som vill veta så hade han en hjärntumör som tyvärr inte gick att göra något åt, därför fick han somna in för att bespara honom mer lidande.

Förtydligande: de upptäckte tumören idag när han skulle opereras för sina tänder och pga dess omfattning valde min mamma att inte låta honom vakna från narkosen. Det kom alltså väldigt plötsligt och jag fick inte reda på det förrän han redan var borta. Så det känns lite tråkigt att jag inte fick säga hej då och visa hur mycket jag älskade honom, men det hade nog känts jobbigt också om jag vetat att det var sista gången jag såg honom.

Relaterade inlägg

34 kommentarer

 • Svara LipGloss Bitch 11 mars, 2009 at 17:14

  Jag känner verkligen med dig Emelie *många kramar* det är alltid ett tufft beslut att släppa taget.

 • Svara Paula 11 mars, 2009 at 17:25

  uschuschusch. han kan få vara sällskap åt min pappa uppe i himlen :) jag skickar en kram över internet till dig!

 • Svara Saintbella 11 mars, 2009 at 17:25

  Usch vad tråkigt, jag beklagar verkligen! Det är alltid hemskt att behöva ta ett sånt beslut, även om det kanske är det bästa för djuret. Jag tänder ett litet minnesljus för Moses.

 • Svara Therése 11 mars, 2009 at 17:33

  Åh, det är så jobbigt att behöva lämna ett älskat husdjur. Tänker på Moses.

 • Svara Lina 11 mars, 2009 at 18:16

  Usch vad hemskt, jobbigt att behöva släppa taget för man vet ju att man kommer att sakna dem! Jag beklagar sorgen.

 • Svara Karin 11 mars, 2009 at 18:32

  Verkligen tråkigt, jag lider med dig! *kram!*

 • Svara Kajalpennan 11 mars, 2009 at 18:42

  Helt rätt beslut att låta honom få somna men jag lider verkligen med dig. Se det positiva i att du fick ta adjö av honom på ett värdigt och fint sätt.

 • Svara MissPurple 11 mars, 2009 at 19:05

  Vilken hemsk dag!! Får ont i magen bara jag tänker på husdjur som måste lämna oss. Själv bara försvann en av mina katter i somras, lika hemskt det. Att inte veta. KRAM

 • Svara Angela 11 mars, 2009 at 19:06

  Förstår att det är jobbigt även om det var helt rätt att göra.. skickar många kramar!

 • Svara Sminkan 11 mars, 2009 at 19:14

  Stackars Moses… Stackars dig. Vad hemskt.

  Skickar massor av tröstekramar.

 • Svara Veronica 11 mars, 2009 at 19:47

  Jag beklagar verkligen. Jag fick en liten klump i halsen när jag läste ditt inlägg. Jag blev också fascinerad över hur lik Moses är min Sess. Han var verkligen jättefin. Ta hand om dig nu och sörj så mycket du kan- för det känns nog bäst i längden tror jag. Kram

 • Svara Johanna 11 mars, 2009 at 19:55

  Åh nej, vad tråkigt! Skickar massa kramar till dig!

 • Svara Caroline Elisabeth 11 mars, 2009 at 19:56

  Sv. Tack ska du ha för ett väldigt bra svar!

  Jag beklagar verkligen! Jag vet hur du känner just nu, jag lät min kanin som jag haft i ett antal år somna in i lördags. Inte lätt att se en tom bur när man kommer hem. Inte lätt det där med husdjur ibland…

  Ta hand om dig! Kram

 • Svara Sandra 11 mars, 2009 at 20:10

  Åh, vad hemskt :( det är alltid jobbigt när detta händer. Kram, ha det bra!

 • Svara Emelie 11 mars, 2009 at 20:21

  Tack för alla uppmuntrande och snälla kommentarer. Det kommer ju kännas lättare allt eftersom, men just nu tänker man ju mest på sorgen.

  Men tack allesammans!

 • Svara Alexlyndra 11 mars, 2009 at 20:22

  Jag känner med dig på alla plan. Massa kramar på dig!

 • Svara CrazyNails 11 mars, 2009 at 20:34

  Åh nej så hemskt att du inte har honom hos dig, men nu mår han bra. Känner starkt med dig, jag har 3 älsklingar här hemma. Jätte kram till dig!!!

 • Svara Kerstin 11 mars, 2009 at 22:18

  Stackars dig och den fine Moseskatten! stora kramar!

 • Svara Lotta 11 mars, 2009 at 22:33

  Usch, stackare! Hoppas att han har det bra i himlen, kanske träffar han min lilla mimmikatt? Känner med dig! Kram

 • Svara Purity 11 mars, 2009 at 22:57

  Beklagar sorgen =( Vila i frid, Moses!

 • Svara Kissen 11 mars, 2009 at 23:16

  *skickar massa kramar*

  Hoppas Moses har det bra i katthimlen nu

 • Svara Marybeth 11 mars, 2009 at 23:45

  Åh, jag beklagar verkligen.. Känner med dig, vet hur svårt det är… :/

  Jag brukar trösta mig med att min kära katt har det bra i katthimlen där han kan äta räkor och julskinka jämt.. han och Moses träffas säkert där.

  Kramar!

 • Svara Carro 12 mars, 2009 at 00:39

  usch, jag är verkligen ledsen.
  jag har själv varit med om det, för några år sedan skulle min mamma åka med vår katt lazy till veterinären för att undersöka om hon var sjuk eftersom hon hade börjat kräkas då och då efter hon ätit. väl där fick mamma reda på att lazy var sjuk, levern fungerade inte som den skulle och mamma lät henne somna in. hade de försökt operera lazy hade hon ändå inte vaknat ur narkosen. jag fick reda på det när jag kom hem senare den dagen.. det är en otroligt hemsk känsla att inte få säga hejdå..jag har en tendens att ”humanisera” djur, och jag kan än idag bli ledsen över tanken på att lazy kanske undrade var jag var någonstans precis innan hon somnade för gott..
  förlåt, det är inte meningen att göra dig mer ledsen, minnena kom tillbaks bara..
  men jag tror att både min lazy och din moses har det mycket bättre i katthimlen bland oändligt med skinka och räkor. :)
  varma kramar
  /carro

 • Svara fialotta 12 mars, 2009 at 02:55

  Men lille plutten… har nog haft ett mysigt kattliv med gott om kärlek, vad jag förstår. Bra att han slapp gå igenom fler plågor. Själv sagt adjö till flera lurviga, mångåriga bästisar och lider med dig. :(

 • Svara Badbomben 12 mars, 2009 at 06:17

  Kram på dej! Vet hur jobbigt det är. Moses får mycket whiskas och gösfilé i himlen.

 • Svara Basteth 12 mars, 2009 at 10:06

  Men herregud! Åh, din stackare! Jag kan inteföreställa mig att förlora någon av mina kissar utan att bli hetl förtvivlad och få nära till gråten!! Åh, stackars, stackars, dig!!! *bamsekram*

 • Svara Emma 12 mars, 2009 at 11:03

  Jag förstår precis hur du känner. Har själv en misse som säkert kommer försvinna snart..började gråta när jag läste ditt inlägg. Djur betyder så otroligt mycket.. Dock är jag helt säker på att han vet hur mycket du älskade honom!

 • Svara Ruby Shy 12 mars, 2009 at 12:05

  Usch djur får ju alltid en speciell plats i ens hjärta, jag förstår din kärlek och sorg. Det finns inte så mycket att göra förutom att säga att jag tänker på dig.

 • Svara sminkjante 12 mars, 2009 at 11:17

  Vad tråkigt men skönt för honom att han inte behöver lida. All kraft och en stor kram till dig.

 • Svara Elena 12 mars, 2009 at 14:19

  å nej, vad ledsen jag blir :(
  Var inte länge sedan jag var med min gammelkatt och sövde bort honom.

  Efter att jag flyttat hemifrån fick han äta i stort sett hur mycket som helst och pappa brydde sig kanske itne så mycket. Till slut fick han diabetes och vetten tyckte det var bäst att låta honom sova. Min föräldrar ringde och jag fick åka hem 20 mil, för att få spendera en kväll och natt med honom innan det var dags att åka till veterinärstationen.
  Han fick i alla fall pizza till middag och jag höll om honom hela tiden. Men det hade varit så hemskt om jag inte hade fått vara med när han dog.
  Tycker jättemycket synd om dig *vinkar*

 • Svara Emma P 12 mars, 2009 at 17:30

  Åh fu sjutton vad hemskt, stackars dig! Hemskt att inte ta avsked, men Moses behövde ju inte lida iaf. Tycker så otroligt synd om dig dock!

 • Svara MyyZz 12 mars, 2009 at 23:50

  *stor tröstkram*
  Min käraste katt tar emot så han behöver aldrig känna sig ensam.
  Lider verkligen med dig

 • Svara daniella 13 mars, 2009 at 09:13

  beklagar snäckan! aldrig kul när djur går bort kvittar om det är minsta hamstern, kanske även små fiskar =) kram

 • Svara CC 21 mars, 2009 at 15:13

  Åh vad sorgligt…ligger lite efter med bloggläsande så sett detta först nu..

  Vet ju precis hur det känns att förlora en gammal hårig bästis…sorgligt också att du inte hann få ta farväl.

  Han får leka i katthimlen med min Damien o alla andra kissarna…R.I.P

 • Lämna ett svar

  Reklam