Hudvård Makeup

En återupptäckt favorit – MAC Prep+Prime Fix+

14 mars, 2016

Alldeles i början av den här bloggens karriär var MAC på tapeten väldigt mycket och väldigt ofta. De fortsätter att lansera nya kollektioner på löpande band och personligen har jag tröttnat lite på att hålla mig uppdaterad och jaga efter limited edition. MAC är inte mitt favoritmärke men de har en hel del bra produkter som får stå tillbaka i rampljuset på grund av nya kollektioner. En av dem är min tidigare favorit Fix+ som jag nyligen återupptäckt efter att ha plöjt mängder av Youtubevideos den senaste månaden.

mac-prep-prime-fix-plus

mac-fix-plus-old-new-bottle

MAC Prep+Prime Fix+ är ett kombinerat ansiktsvatten och en setting spray. Den innehåller mycket glycerin som i princip låser fast sminket och får det att hålla längre. Och tillsammans med extrakt från gurka och kamomill ger den en återfuktande och lugnande effekt. Den här har varit guld värd för mig denna vinter då jag lätt blir yttorr och alla vet vi att ett torrt ansikte fort får sminket att se ojämnt och fläckigt ut. Jag sprayar den här rikligt över ansiktet som sista steget när jag sminkat mig och den återför fukt och ger mig en hälsosam lyster. Ibland har jag även använt den som primer innan sminket för en ytterligare återfuktande effekt. Fix+ är även perfekt att fukta penseln med om man vill ha en extra intensiv ögonskugga.

Jag har haft min gamla flaska i många år och MAC har till och med hunnit med att byta förpackning på den under tiden(!). Men snart får jag börja på min nya flaska. Yay!

Har du testat MAC Prep+Prime Fix+?

mac-fix-plus-old-new-bottle-closeup

Köpinformation

MAC Prep+Prime Fix+kostar 180 kr, 100 ml och  finns att köpa i MAC-diskar, hos Kicks och på maccosmetics.se.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam