Doft

Elie Saab Le Parfum Rose Couture

23 februari, 2016

elie-saab-le-parfum-rose-couture

Rosor har en given plats i parfymvärlden och i år är den extra het. Designern Elie Saab har tagit fasta på detta i sin nyaste parfym Le Parfum Rose Couture. Den bygger på originalet Le Parfum men har fått tillskott av en större dos ros och rosnektar. Doften är skapad av Francis Kurkdjian som har skapat majoriteten av alla dofterna hos Elie Saab.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture

  • Toppnoter: pion, ros.
  • Hjärtnoter: apelsinblom, jasmin, rosnektar.
  • Basnoter: sandelträ, patchouli.

Jag är ett stort fan av originaldofterna i både EdP och EdT men som bekant är just rosdoft något som jag dras till. Det är en av de få noter jag har riktigt svårt för men jag försöker hitta en parfym där kompositionen är helt perfekt för min smak. Eftersom originalen tilltalar mig har jag hopp om att dess DNA finns kvar och kanske, kanske är det en lagom dos daggfrisk och naturlig ros som är tillsatt i Rose Couture.

Är det här en doft som lockar dig?

elie-saab-le-parfum-rose-couture-bottle

Köpinformation

Elie Saab Le Parfum Rose Couture finns som 30, 50 och 90 ml EdT och lanseras under februari/mars.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam