Naglar

Duo i lila nagelsnyggingar

18 april, 2010

Jag vet att det har varit ganska mycket nagellack i bloggen den senaste tiden även om jag försökt slänga in lite annat också. Jag håller på att testa lite nya hårvårdsgrejer, BUS (brun-utan-sol) och hudvård just nu så lite recensioner kommer senare. Dessutom har jag några nyheter att berätta om, men tills dess – här är två snygga lila nagellack som kom tillsammans med Zoya-lacken vid den senaste ebaybeställningen.

Jag har haft båda dessa nagellack på min önskelista väldigt länge och jag vet faktiskt inte varför det tog så lång tid för mig att klicka hem dem. De är båda ursnygga så jag går bara och väntar på rätt tillfälle att använda dem.

Nubar Iced Licorice är ett glassfleck-lack med en dammigt lila bas och guldskimmer. Jag älskar ju allt med guldskimmer och gillar glassfleck-lack så det här kan väl inte bli annat än en vinnare, eller? (Exempel på glassfleck-lack hittar du här och här).

Nubar Iced Licorice.

Sedan har vi det superläckra mörkt lila holografiska Wild at Heart från Color Club. Det här tycker jag borde finnas i var och ens nagellackssamling. Oavsett om den är på 10 eller 500 nagellack. Den ser inte så mycket ut i flaskan, men på nageln – oooooh!

Color Club Wild at Heart.

Relaterade inlägg

16 kommentarer

 • Svara Moa 18 april, 2010 at 22:17

  Hej jag tänkte köpa ett puder för första gången men vet inte om jag ska ta löspuder eller fast puder. Vad är för och nackdelarna med dem?

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:49

   Ett löspuder är lite svårare att ha med sig för att bättra på under dagen, men det ger en desto naturligare finish. Nuförtiden finns det vanliga finishing puder och sådana som mattar ned i både pressad och lös form och jag har ett löst hemma och ett pressat med mig i handväskan. Just att pressat är lättare att ta med kan vara något att tänka på, annars tycker jag att du ska gå efter vad du vill ha ut av ditt puder. Försegla sminket eller ska det också matta ned? Välj sedan puder efter det.

 • Svara Veronica 18 april, 2010 at 22:32

  Iced liquirice har jag småsneglat på några gånger och ditt inlägg gjorde mig inte mindre sugen- himla fint lack! Ser fram emot en NOTD ;-)

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:50

   Det kommer snart hoppas jag :)

 • Svara Johanna 18 april, 2010 at 22:47

  Åh, nu blir jag sugen på att shoppa nagellack :)

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:53

   Mm jag med. Igen.

 • Svara Lina 19 april, 2010 at 00:01

  Men herregud vilka snygga! Hur har jag kunnat missa Iced Liquirice??
  De åker upp på önskelistan!

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:55

   Det gör du helt rätt i!

 • Svara Pamsan 19 april, 2010 at 10:08

  De är underbara! Tillhör också mina favoriter. Suktade också länge, länge innan jag beställde Iced Licorice. Namnet är underbart och så även lacket. :)

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:55

   Ja jag gillar också namnet. Fastän jag inte gillar lakrits.

 • Svara Jessica Eriksson 19 april, 2010 at 18:27

  Hejsan, Jag heter jessica och jobbar tillsammans med din mamma Lena :) Hon tipsade mig om din blogg för jag ÄLSKAR nagellack, shampoo, balsam mm..mm :)jag pratar på om det och då sa hon”men min dotter har ju en hel byrå med nagellack” då höll jag på att dö :P hihi, sjukt bra blogg :)

  MVH Jessica

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:56

   Hej! Vad roligt att du hittade hit! Mamma hade lite fel – det är mer än en byrå ;)

 • Svara Jessica 19 april, 2010 at 21:20

  WOW, då är jag ännu mera avundsjuk !!! själv har man vell ett par stycken som man edast får använda under fyra veckorna på sommaren då man är ledig… tråkigt!!

  • Svara Emelie 22 april, 2010 at 18:57

   Du får måla på lite färg de dagar du vet att du ska vara ledig. Heller lite färg ett kort tag än inget alls :)

 • Svara Emma P 20 april, 2010 at 22:24

  Rasande vackra lack! Wild at heart väntar jag faktiskt på och Iced Liquorice har jag spanat in tidigare, den ser verkligen fin ut…

  • Svara Emelie 22 april, 2010 at 18:57

   Ja IL är riktigt fin.

  Lämna ett svar

  Reklam