Diss: H&M Eye Make-Up Remover Pads

23 kommentarer

hm_eyemakeup_removerpads.jpg

Jag tänker göra det här kort: köp inte dessa remover pads! De är riktigt dåliga och svider som eld i ögonen. 29:50 kr må vara lite pengar men lägg dem på något annat eller skänk dem till välgörenhet. Punkt slut!

Någon som har tips på BRA removerpads? De från märket Andrea ska vara rätt bra har jag hört – någon som har provat?

Annons:

23 kommentarer till "Diss: H&M Eye Make-Up Remover Pads"

 1. Honi
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Jag gillar inte dom där, men H&M har remover wipes som jag fullständigt älskar. Tyvärr har vi dom inte I danmark. Men deras wipes är fantastiska. jag brukar ta en kniv och hugga dom i två så man får dubbelt så många dessutom.

  Svara
  • Emelie
   7 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Funkar wipesen för ögonmakeup också?

   Svara
 2. Andrea
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Tack för varning!
  problemet med mig är bara att jag blir nyfiken på HUR dåligt det kan vara, och får lust att köpa haha :P

  Andrea-padsen minns jag som ganska bra, det var dock ett tag sen jag använde sånt…

  Svara
  • Emelie
   7 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Nej gör inte det. Det är inte värt att ha svidande ögon bara för nyfikenhetens skull.

   Svara
 3. Cissi
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Några av Andrea’s pads svider oxå i ögonen. Tror att det var varianten för linser/känsliga ögon. Så länge ma har linserna i så är det lugnt, men om man som jag tar ur linserna innan sminket åker av så är det inte lugnt…

  Svara
  • Johanna
   7 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Andreas för känsliga ögon passar mig jättebra, tycker inte att de svider men sen har jag också linserna i för det mesta :) enda problemet är att padsen som ligger ungefär i mitten av burken brukar vara ganska torra…

   Svara
  • Emelie
   7 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Fast jag tar alltid ur linserna först – om jag ens använder några.

   Svara
 4. Lisa
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Tack för varning, jag gillar själv make-up remover pads från Kicks ! :)

  Svara
  • Emelie
   7 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Kicks pads – det ska jag lägga på minnet.

   Svara
 5. Bakom Lisen och Ik
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Ush låter obehagligt. Jag har bara testat rengöringsservetter från TBS, dom var rätt milda men om man inte var försiktig runt ögonen sved de också lite, men inte så farligt. Dock funkade de inte för att ta bort ögonsmink, då fick man gnugga rejält.

  Jag använde mina när jag var på semester och inte hade så bra tillgång till vatten och inte hade något ögonsmink. Då var det skönt eftersom dom var tvätt och återfuktning i ett..

  Svara
  • Emelie
   10 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Rengöringsservetter är bra när man är på resande fot men jag vill oftast ha något separat för ögonen ändå. Det knäppaste är att dessa är speciellt framtagna för ögonen – och ändå svider de.

   Svara
 6. Linda - Make Up Artist
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Använder själv dessa removerpads från H&M och gillar dem inte heller. Använder var dock överdrivet iofs, har använt heter det snarare. Tre gånger och varje gång var jag alldeles röd på ögonlocket pga den för sträva padsen, gjorde på riktigt ont! Nej köp ej!

  Tidigare har jag använt Loreals ögonmakeupremover för vattenfast smink, men jag tycker den svider i ögonen (är linsbärare, tar dock alltid ut linserna innan jag tvättar av smink) och man får allt jobba för att få bort sminket.

  Nästa ögonmakeupremover jag ska prova är från Oley som sägs vara riktigt bra!

  Svara
  • Emelie
   10 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Jag har L’Oréals tvåfasremover för ögonmakeup och tycker den är super. Det säger bara swoosch så är det borta. Överflödsoljan tvättar jag sedan bort när jag tvättar resten av ansiktet.

   Svara
 7. Emelie
  7 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Testa Pampers våt-servetter, funkar faktiskt jätte bra. :-)

  Svara
  • Emelie
   10 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Jag har testat barn-våtservetter men har aldrig vant mig vid tanken att ha dem i ansiktet. Speciellt inte i ögonen.

   Svara
 8. Helen
  9 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Gunry Mjukt & Skönt Pads fungerar utmärkt! Den med olja tar bort vattenfast make up på direkten!

  Svara
  • Emelie
   10 oktober, 2010 (4 år sedan)

   Den ska jag lägga på minnet. Jag har inte gillat deras nagellacksremover men deras wipes har jag haft flera gånger.

   Svara
 9. Sminkan
  10 oktober, 2010 (4 år sedan)

  Du skriver de bästa recensionerna! Lätt!

  Du får en liten sunshine award av mig, men känn inte att du måste göra något av den, den är bara ett tecken på min uppskattning av dig.

  Svara
 10. Linnéa
  7 november, 2010 (3 år sedan)

  Jag måste även varna för h&m’s två-fas eye makeup remover på flaska. Den svider nått otroligt i ögonen efter användning konstigt nog, inte under tiden jag tvättar av sminket.

  Andrea’s eyemakeup-pads skulle vara bra enligt mig, om de inte var så himla ”riviga” :(

  Svara
  • Emelie
   10 november, 2010 (3 år sedan)

   Aj då, den också. Tur att jag inte köpte den häromdagen då alltså.

   Svara
 11. Eva
  15 maj, 2012 (2 år sedan)

  Hej,

  Håller med om att dom är totalt värdelösa.
  Återgår till dom andra som HM har, i brun burk. Dom tar bort vattenfast mascara i alla fall. Inte dyra dom heller. Tror dom kostar 35 kr men inte hundra.

  Svara

Kommentera