Hudvård Personligt

Det går trögt men mot jul

16 december, 2014

exuviance-essential-day-cream-age-reverse-eye-cream

First things first. Hej alla ni trogna läsare som kommer tillbaka trots att jag är så himla dålig på att blogga just nu! Det känns som att jag bor i en liten bubbla av förnekelse just nu för att stänga ute mörkret och att hösten och allt grått och blött så gott det går. Det har känts ångestladdat att ens tänka på bloggen och allt jobb som ligger bakom ett blogginlägg att jag bara har skjutit hela faderullan åt sidan. Jag har haft mycket att göra hela hösten och den tid jag har varit ledig har jag behövt för att vila upp mig både fysiskt och mentalt. Men nu kanske jag är på banan lite grann i alla fall. Det är ju snart jul och senast på julafton hoppas jag att den där sköna julkänslan infinner sig.

Under den här tiden har jag knappt använt smink och för närvarande har jag inte ens målat naglarna på flera veckor. Men min nya hudvårdsrutin med produkter från Exuviance har jag fortsatt med även om jag måste medge att jag har fuskat och ibland glömt bort att använda alla produkterna. Jag kände snabbt ett behov av att komplettera med två produkter eftersom min hy dels blev torrare och krävde mer fukt om dagarna samt att jag ville ha en riktig ögonkräm från samma märke för att verkligen utvärdera produktserien.

Valet på dagkräm föll på Essential Daily Defence Cream för normal till tålig torr hy som innehåller SPF 20, antioxidanter och syror. För ögonen blev det Age Reverse Eye Contour som är en effektiv anti-age ögonkräm. Jag har märkt att linjerna under ögat blivit mer framträdande det senaste halvåret och tänker försöka mota dem i grind.

Jag tänkte fortsätta utvärdera produkterna till årskiftet eller aningens längre innan jag kommer med recensioner. Men jag kan redan nu säga att en del produkter inte alls fallit mig på läppen medan andra känns klockrena.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lotta 20 december, 2014 at 21:36

  Hoppas din hy kommer gillar dessa! Sen jag började med Exuviance har min hy blivit väldigt glad så jag fortsätter, med lite tillägg av annat! :)
  Lotta

  • Svara Emelie 21 december, 2014 at 12:51

   Jag hoppas också att min hud gillar dessa :)

  Lämna ett svar

  Reklam