Naglar Nail of the day

Depend Gellack Twinkle Gold

25 oktober, 2013

Det var länge sedan jag fick så många komplimanger för mina naglar som när jag har haft Depends Gellack Twinkle Gold på mig. Det här är två lager och det ger en fin neutral effekt. Glittret är som en blandning mellan guld och silver vilket gör att det passar till väldigt mycket.

depend-gellack-twinkle-gold-g331

Två lager Twinkle Gold G331.

Förutom att jag avskyr Depends baslack (det är så j**la svår att ta bort) så är jag väldigt nöjd med deras Gellacksystem. Det är prisvärt med tanke på hur många gånger man kan använda det och dessutom finns det väldigt många färger att välja mellan. Nu i dagarna kommer dessutom tolv nya glittriga färger. Högt ha-begär på dem!

depend-gellack-glitter-hosten-2013

Höstens nya gellackglitter.

Har du testat Depends Gellack?

Köpinformation

Depends gellackfärger har ett rekommenderat pris på 79-89 kr, 5 ml. De finns att köpa hos bland annat Åhléns, Kicks, Lyko och ByBloom.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara kerstin 27 oktober, 2013 at 20:31

  Supersnyggt! Jag gillar verkligen Dpends GelLack, men har tyvärr inte hunnit testa de nya färgerna. Så fort jag har barnvakt smäller det :)

  • Svara Emelie 28 oktober, 2013 at 23:00

   Ja jag gillar dem också!

 • Svara Emma 20 november, 2013 at 00:05

  Ett tips är att köpa set från ebay. Gellacken från kina är så billiga :)

  • Svara Emma 20 november, 2013 at 00:06

   För övrigt var twinkle super fint! Känns så passande till julen!

  • Svara Emelie 20 november, 2013 at 22:56

   Ja de är billiga men man vet inte riktigt vad man får kvalitéts- eller innehållsmässigt. Ibland är inte färgerna som utlovat heller (jag har beställt några). Men vågar man chansa så kan man få mycket för pengarna.

   • Svara Anna 26 november, 2013 at 12:19

    Funkar vilka gellack som helst eller ska det vara Depends till kitet? Hittar nämligen inte Depend på ebay, men massa olika gellack. Tips på lack därifrån?

    • Svara Emelie 26 november, 2013 at 14:07

     Jag skulle säga att du kan använda andra märkens gellack så länge de också härdas med LED-ljus och inte UV-ljus. Jag har själv bara testat Depend, Orly och OPI men jag har hört gott om Gelish som är nästa märke jag tänker testa vid tillfälle. När det gäller de som är jättebilliga ”no-name-brand” så vet man inte riktigt vad man får (eller vad som är i) så det är en chansning. Är de bra är det ett kap men är de dåliga, ja då finns det inte så mycket att göra.

     • Anna 27 november, 2013 at 11:02

      Tack! Fanns ju väldigt många för nästan inga pengar alls så det kan ju vara värt att testa.

  Lämna ett svar

  Reklam