Nail of the day

Depend Gellack Princess Sparkle Glitter

23 mars, 2014

Jag fortsätter testa mig igenom vårens Gellackfärger från Depend och näst på tur blev det glittriga lila Princess Sparkle Glitter. Jag förväntade mig något kallt lila glitter men det jag möttes av var istället ett varmt lila och mörkare glitter som inte alls stämde överens med färgen utanpå flaskan. Just det fenomenet har jag varit med om tidigare med Depends flaskor – att innehållet har en annan färg än bilden. Men här var skillnaden väldigt markant. Jag kan förstå att man blir besviken om man tror att man får färgen på flaskan om man köper det här.

Precis som de glittergellack jag tidigare testatvar det här enkelt att måla med och två lager täcker helt och hållet. Jag kunde inte riktigt komma över att det här inte var pastellila och blev aldrig nöjd med färgen. En fin färg som gnistrar vackert men ingen favorit hos mig.

Swatches – Princess Sparkle Glitter

depend-gellack-princess-sparkle-glitter-1

depend-gellack-princess-sparkle-glitter-2

depend-gellack-princess-sparkle-glitter-3

Köpinformation

Depends Gellack har ett rekommenderat pris på 79 kr, 5 ml och finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns och Ica Maxi. Vårens kollektion finns i butik i början av mars.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Mikaela 23 mars, 2014 at 16:33

  Älskar verkligen dessa lacken, men blev också besviken på att färgerna inte stämmer överens. Köpte den blå och den var med aquablå i verkligheten. Inte alls vad jag var ute efter :/

  • Svara Emelie 23 mars, 2014 at 21:50

   Det är verkligen tråkigt att det är så stor färgskillnad mellan bild och verklig produkt. Förstår att du blev besviken! Förhoppningsvis uppmärksammar Depend problemet.

 • Svara Dess/Drömteori 23 mars, 2014 at 17:04

  Vad tråkigt att flaskorna är missvisande :/

  • Svara Emelie 23 mars, 2014 at 22:35

   Ja det är ju det. Risken för missnöjda och besvikna kunder ökar ju av en rätt onödig anledning.

  Lämna ett svar

  Reklam