Nail of the day

Depend Gellack Aqua Glitter

6 april, 2014

depend-gellack-aqua-glitter

Depend Gellack Aqua Glitter.

Det här härliga turkosa glitterlacket från Depend bar jag för några veckor sedan och jag tror aldrig att jag har fått så många spontana kommentarer om en manikyr förut. Det här är helt enkelt ett fantastiskt gellack som glittrar precis så som jag föreställer mig att stjärten på en vacker sjöjungfru skulle göra. Med en blandning av olika turkosa nyanser och lite silver är Aqua Glitter ett läckert glitterlack som helt klart drar blickarna till sig! Definitivt min favorit hittills av vårens gellackfärger.

depend-gellack-aqua-glitter-2

depend-gellack-aqua-glitter-3

Köpinformation

Depends Gellack har ett rekommenderat pris på 79 kr, 5 ml och finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns och Ica Maxi.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Little Miss Consumer 6 april, 2014 at 16:33

  När jag ser sådana här läckra färger blir jag ledsen att jag varken tål gele eller akryl för fasen så snyggt och vilken fin lackning du gjort!

  • Svara Emelie 7 april, 2014 at 13:13

   Haha ja för en gångs skull blev det väldigt bra runt nagelbanden. Riktigt trist att du inte tål gellack. Men kika på Zoya Charla eller OPI Catch Me in Your Net om du kan få tag på dem. Det är också riktiga sjöjungfrulack!

 • Svara Elin 9 april, 2014 at 20:50

  Det här lacket var ju verkligen underbart! Kommer jag helt klart springa och köpa :)

  • Svara Emelie 10 april, 2014 at 09:01

   Ja en underbar färg nu i vår! Lite svårlackad som sagt men priset är ju riktigt bra så man kan unna sig flera tunna lager :)

  Lämna ett svar

  Reklam