Event

Daisy Beauty London 2016 – dag 1

17 november, 2016

daisy-beauty-london-2016-dag-1

Om ni följer mig på Instagram har ni redan sett att jag förra veckan var i London med Daisy Beauty och ett gäng skönhetsfantaster. Vi hade under två dagar konferens med flera varumärken som presenterade nyheter inom sina sortiment och vi avhandlade både smink, hudvård, tandblekning och hår. Här kommer en sammanfattning av det vi fick se.

L’Oréal & Garnier hudvård

Första dagen inleddes med ny hudvård från L’Oréal och Garnier. Bland annat kommer uppföljningen på de tre lermasker, Pure Clay, som lanserades nu i höst, men denna gång i tappning av tre rengöringar. Lanseras vecka 4 och kommer att kosta 89 kr, 150 ml.

dbl-loreal-hudvard

Därefter presenterades den nya rengöringsserien Rare Flower för känslig hy med extrakt från ros och jasmin. Inspiration har hämtats från asiatisk hudvård där rengöringsritualen i många fall består av långt flera rengöringsprodukter med olika textur än vad vi här hemma är vana vid. Bland annat kommer en ny rengöringskräm och wipes. Dessa lanseras vecka 4 och kostar 59-99 kr styck.

dbl-loreal-hudvard-2

Micellärtrenden verkar vara här för att stanna och L’Oréal lanserar inom kort två micellära rengöringsvatten. En för torr och känslig hy och ett för normal till kombinerad känslig hy.

dbl-loreal-hudvard-3

Garnier har sedan tidigare ett micellärt vatten i sortimentet och nu spinner man vidare på den produkten och lanserar en Micellar Cleansing Water in Oil. Det är en tvåfasrengöring som skakas innan användning och innehållet består bland annat av arganolja och ska inte efterlämna någon oljig känsla. Produkten kommer även i form av wipes för den som hellre känner för att använda det.

dbl-garnier-hudvard dbl-garnier-hudvard-2

L’Oréal makeup

Därefter fick vi information om nyheter i sminkväg från L’Oréal. Bland annat utökas Infailliblesortimentet med en utslätande primer (i stort sett bara silkon) och en fixerande spray med matt finish. Dessa ska finnas i butik nu och kostar 99 kr styck.

dbl-loreal-smink-4

Till nyår blir det guldskimmer och glitter för hela slanten. Den nyaste paletten i La Palette-serien heter Gold och innehåller såklart en hel del guldskimmer. Man släpper även en ny palett med läppstift som har flera guldglittriga nyanser samt även en svart eyeliner, självklart även den med guldskimmer. Dessa produkter finns i butik från vecka 52.

Dessutom fortsätter samarbetet L’Oréal har med Jennifer Lopez, Blake Lively och Julianne Moore som alla tre skapat olika nyanser av guldskimrande läppstift och nagellack. Den här kollektionen ska finnas i butik från och med denna vecka.

dbl-loreal-smink dbl-loreal-smink-2 dbl-loreal-smink-3

Apoliva

Efter lunch fortsatte presentationen av Apolivas nya och uppdaterade rengöringsserie. Fyra av produkterna är helt nya och de resterande sex har fått en omformulering och ett ansiktslyft. Serien är oparfymerad och här finns en rengöring för alla oavsett vilken formula och konsistens man föredrar.

dbl-apoliva

De fyra nyheterna är:

  • Apoliva Cleansing 3-in-1 rengöring
  • Apoliva Cleansing 3-in-1 micellar vatten
  • Apoliva Cleansing Gel to oil rengöringsolja
  • Apoliva Cleansing Enzympeeling

Priserna kommer att ligga runt hundralappen och jag ser fram emot att testa dessa.

dbl-apoliva-3 dbl-apoliva-2

The Brow Gal

Sist ut under första dagen var The Brow Gal och på plats var ingen mindre än grundaren Tonya Crooks. Hon berättade om hur märket startade och varför hon tagit fram de olika produkterna. Det var väldigt inspirerande att lyssna på henne och det märks att hon kan bryn!

dbl-browgal-3 dbl-browgal-2 dbl-browgal

Därefter var första konferensdagen slut och jag begav mig ut på stan för en shoppingrunda. Första anhalten var Liberty för att spana in Hourglass, Surratt, Kai och Bella Freud. Jag shoppade faktiskt allt jag var ute efter men alla fynden får ni se i ett annat inlägg. Därefter begav jag mig till Primark – och herregud vad det går att shoppa loss där! Om den butiken fanns här hemma skulle jag ha ett konstant hål i plånboken. Kan tänka mig att åka tillbaka till London enbart för att gå på Primark!

 

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam