Event Videoblogg

Video: Daisy Beauty Expo 2017

21 januari, 2017

För precis en vecka sedan gick årets Daisy Beauty Expo av stapeln och det var en fullspäckad dag. Så fullspäckad att jag var helt slut dagen efter. Den här gången var jag i alla fall så smart att jag tog med en rullväska, tredje gången gillt liksom… Därefter drog jag på en tre dagars-weekend till London så det är därför rapporteringen har dragit ut på tiden lite.

Jag filmade litegrann men har inte vanan inne så i all hast bland spännande varumärkespresentationer glömde jag bort det. Det som visas här i videon är bara ett axplock av vad som fanns att se.

Det här är även den första videon på min Youtubekanal som jag under snart ett år har tänkt att starta. Prenumerera gärna så att du inte missar mina kommande videor.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam