Internetshopping

Dags att testa gloMinerals Luxe Liquid Foundation

29 november, 2013

Jag hade ett presentkort hos Nelly som gick ut den sista november och har velat fram och tillbaka vad jag skulle beställa men idag när det dessutom är 10% rabatt var jag ju tvungen att bestämma mig. Först tänkte jag slå till på det rena squalanserumet från Peter Thomas Roth eftersom jag verkligen kan behöva en extra fuktboost just nu. Men sen upptäckte jag att mineralsminksmärket gloMinerals också säljs där och efter mycket bildsurfande och läsning av recensioner om deras olika foundations slog jag till slut till på deras nya Luxe Liquid Foundation. Den innehåller ”diamantpulver” och ska bara skimra och inte glittra. Jag är ju livrädd för det senaste eftersom jag avskyr glitter i ansiktet men lite läckert glow tackar jag inte nej till. Det fanns inte så många recensioner eller bilder eftersom produkten är så ny men jag håller tummarna för att både formulan och färgen, Naturelle, passar min torra och ljusa hy.

Är det någon som har testat Luxe Liquid Foundation?

glominerals-luxe-liquid-foundation

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam