Tips

Dagens tips: gå 2 för 1 på ”fiskpedikyr” i Stockholm

7 september, 2010

Det var flera år sedan jag först hörde talas om den här speciella pedikyren som utförs av små fiskar. Jag tycker det låter superspännande och har velat testa sedan jag läste om det första gången. Behandlingen går ut på att man sitter med fötterna i en behållare med vatten (duh!) där det också finns en massa små fiskar som i princip nafsar bort död hud. Fiskarna har inga tänder så de bits inte och de äter heller inte levande hud.

Jag hade helt missat att man faktiskt kan göra den här behandlingen i Sverige – tills idag då jag såg det här erbjudandet på Let’s Deal. Dealen går ut på att man får gå två till priset av en på en sådan här fiskpedikyr. Jag har precis köpt den här dealen och om du är intresserad av detta – gå in här och kolla vad erbjudandet handlar om. Det gäller bara t.o.m. imorgon.

Relaterade inlägg

14 kommentarer

 • Svara Kicki Norman 7 september, 2010 at 16:07

  Det ska bli jättekul att höra vad du tycker om den! Vi ses snart!

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:18

   Jag lovar att rapportera. Tror det kommer bli grymt!

   Det gör vi :)

 • Svara makeupoholic 7 september, 2010 at 16:38

  Jag hörde om dealen tidigare idag men har däremot aldrig hört talas om fiskpedikyren tidigare – får lite äckelkänslor av tanken på att fiskar skulle äta på mina fötter… nej tacka vet jag fotfil och kräm ;-) Men jag är väldigt nyfiken på att höra vad du har att säga om behandlingen sedan såklart!

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:19

   Haha jag förstår inte vad som är äckligt. Tycker det verkar mer effektivt än en fotfil :)

 • Svara Honi 7 september, 2010 at 16:39

  Låter supercoolt :) Blir spännande att höra vad du tycker!

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:19

   Ja visst verkar det häftigt!

 • Svara Nailtastic 7 september, 2010 at 17:39

  Jag tycker det låter himla läskigt faktiskt. Testar gärna nya behandlingar, men vill helst inte att några djur ska äta på mig. *ryser*

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:20

   Jag tror inte det är det minsta läskigt. Mer skönt, men vi får se :)

 • Svara peachgirl 7 september, 2010 at 17:44

  Å hjälp alltså. Min största skräck är att bli kittlad på fötterna så jag tror jag får skippa det här på livstid faktiskt. Men himla schysst pris för den som klarar av det!

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:21

   Haha ja om man är kittlig under fötterna kanske inte det här är en höjdare :)

 • Svara Carina 7 september, 2010 at 18:48

  Trodde att denna fotvårdsbehandling bara fanns i Malmö. Är väldigt nyfiken, vill gärna testa någon gång framöver när jag får råd.

  Haha undrar ifall det kittlas :)

  • Svara Emelie 7 september, 2010 at 19:25

   Jag har ingen aning om den kittlas. Jag är inte kittlig heller så jag är inte rätt person att svara på det :)

 • Svara Aila 7 september, 2010 at 20:31

  Kitlas det…;);)??

  • Svara Emelie 15 september, 2010 at 20:01

   Jag har ingen aning. Lite kanske?

  Lämna ett svar

  Reklam