Hår Shopping

Curlformers på Attitudemässan

28 november, 2011

I helgen som var gick Attitudemässan av stapeln i Kista. Mässan hade inriktningen mode, skönhet och livsstil och det avspeglar ganska bra hur utbudet av utställare var. För min del hade jag förväntat mig något mer i stil med Skönhetsmässan som var 2009 där hela mässan handlade om skönhet. Personligen tyckte jag att skönhetsutbudet, som jag var mest intresserad av, var för litet och väldigt mycket handlade om naglar (roligt i och för sig) och olika skönhetsingrepp. Mässan var lite av en besvikelse tycker jag men jag lyckades trots detta hitta en produkt som jag blev så förtjust i att jag köpte ett startkit – nämligen Curlformers.

Curlformers är en ganska ny produkt som nyligen nått Sverige. Det är en ny typ av verktyg för att få lockigt hår och detta helt utan värme om man så önskar. Man behöver inte ens ett eluttag. Det är svårt att förklara exakt hur dessa fungerar men i korta drag drar man en hårslinga genom de ihåliga korkskruvarna och låter det torka. Jag sitter med hela håret fullt av dessa just nu och ser ganska rolig ut – men resultatet blir helt säkert fint! Jag får visa er sen.

curlformer.jpg

Curlformers finns att köpa hos den svenska distributören Lockig.nu.

Relaterade inlägg

11 kommentarer

 • Svara Carina (TotalBeauty) 28 november, 2011 at 21:34

  Var nyfiken på dessa, och gick förbi deras monter flera gånger… men de var upptagna hela tiden så jag fick aldrig chansen att prata med dem. Ska bli roligt att se hur resultatet blir!

  • Svara Thina Bergman 1 december, 2011 at 21:36

   Hej! Jag hade inte riktigt förväntat mig den anstormningen av nyfikna under helgen och inser jag att vi skulle varit tre som jobbade i montern. Sorry att jag inte gav dig tid och tillfälle….Men….du får prata med mig nu…..maila till kund@lockig.nu eller ring 0765-700 741 så hoppas jag att vi hörs.

   Curlformers är helt enkelt toppen!

   Hälsningar Thina Bergman, glad importör av världens bästa hårpryl!

 • Svara Tina (Beleza) 29 november, 2011 at 00:22

  Men var du där!? Jag missade visst alla som var där. :(

 • Svara Beauty Tools 29 november, 2011 at 09:11

  Åh jag är så sugna på dessa! :) Undra hur det blir om man har lite kortare hår

 • Svara Beauty Tools 29 november, 2011 at 09:11

  Åh jag är så sugna på dessa! :) Undra hur det blir om man har lite kortare hår

 • Svara Tanci (Beauty by Tanci) 2 december, 2011 at 10:41

  Tur att man inte spenderade en mindre förmögenhet med attt ta sig till SThlm för den mässan(var riktigt sugen). Dessa såg ju riktigt spännande ut och jag är sugen för de extra breda för långt hår. Ser fram emot en update av dig om de e bra :).

 • Svara Emma 2 december, 2011 at 23:03

  Har skrivit om dem på min blogg. Själv tycker jag de är super! Riktigt fina lockar får man!

 • Svara EllenF 3 december, 2011 at 05:54

  Jättenyfiken på dessa! Du får supergärna lämna en kommentar hos mig när du har recenserat dem! :)

 • Svara BeautyLana 12 december, 2011 at 15:24

  Mässan var ett stor besvikelse! Jag väntar på din resultat med curlformers!

 • Svara Ylva / Organic Glow 23 januari, 2012 at 14:16

  Väntar nyfiket på resultat :) väldigt sugen på dessa!

 • Svara Carolin 24 januari, 2012 at 20:54

  Oh, jag har varit super intresserad (och nära att beställa ack så många gånger) ända sen jag såg en youtube video om dem. Visa gärna hur slutresultatet blev :) De lär ju vara mycket hållbarare lockar än de som är gjorde med locktång (?).

  Kram

  http.//minboudoir.blogspot.com/

 • Lämna ett svar

  Reklam