Hudvård Kroppsvård

Cliniderm Sun Skincare 2011

12 maj, 2011

cliniderm_sun.jpg

Cliniderm har nyligen släppt en ny serie med solskyddsprodukter för både ansikte, läppar och kropp – precis i rättan tid nu när solen börjar lysa lite starkare och man gärna riktar nunan mot den stora gula. Det är viktigt att börja tidigt med solskydd särskilt nu när huden inte är van vid strålningen och gärna också att använda det dagligen. Inte bara på stranden utan även under skidsemestern eller på stadens uteserveringar – solen strålar där också!

Bland ansiktsprodukterna finns två lätta ansiktskrämer med spf 15/30, en mattgörande gelkräm med spf 25 och en produkt med spf 25 som de kallar för City Protection. Den kommer i en mindre tub och är lättare att bära med sig i till exempel handväskan. Rekommenderat pris är 119-155 kr styck.

Till kroppen hittar vi både en transparent spray, sollotion och vanlig solkräm med spf mellan 10 och 25. Jag gillar att det finns så många varianter att välja mellan och jag tror att alla kan hitta något. Dessutom kommer en after sun kräm och en after sun lotion med lätt brun utan sol effekt.

Det släpps dessutom en extra stark solskyddskräm, Target Protection med spf 50 för de känsligare områdena som huden runt ögonen, näsan, öronen eller ärr man kanske vill skydda lite extra. Den är jag extra nyfiken på att prova och jag kommer att hårdtesta den på mitt brännskadeärr jag har på armen. Rekommenderat pris på dessa är 139-175 kr och produkterna ska så vitt jag har förstått redan finnas hos utvalda apotek.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Wysteriia 12 maj, 2011 at 10:39

    Jag har sett flera produkter som jag vill inhandla till sommaren ur serien :)

  • Svara Cyt 12 maj, 2011 at 20:50

    Ska gå och kika på gelen till ansiktet!

  • Lämna ett svar

    Reklam