Naglar

China Glaze All Aboard – flaskbilder

30 september, 2014

china-glaze-all-aboard-bottles

Direkt när jag såg China Glazes höstkollektion All Aboard visste jag att jag var tvungen att ha hela kollektionen. Sagt och gjort, jag klickade hem dem alla och efter ca en vecka kom de. Jag kan säga att promotionbilderna verkligen inte gör lacken rättvisa utan de är mycket finare i verkligheten. Tyvärr misslyckades alla mina försök till att fota de swatches jag målat på nagelhjul men jag tycker att flaskbilderna gör dem väldigt rättvisa ändå så därför bjuder jag på det istället.

 china-glaze-all-aboard-bottles-1

china-glaze-all-aboard-bottles-2

china-glaze-all-aboard-bottles-3

Mina tankar om kollektionen

Jag är som sagt väldigt nöjd med den här kollektionen. Den är riktigt fin och faktiskt läckrare än OPIs höstkollektion om ni frågar mig. China Glaze har ju tagit ut svängarna med många olika färger och finishes medan OPI tråkar på med krämlack. I All Aboard samsas både glitter, kräm och skimmer i olika varianter i en lyckad kombination. Vem säger nej till duokromt nagellack liksom?

Finishen på nagellacken var toppen och de flesta lacken täckte med två lager. Jag märkte dock att de flesta färgerna, speciellt krämlacken, blev mörkare när de torkat så det är värt att tänka på. Mina favoriter, även om det är svårt att välja, är Choo Choo Choose You, Mind the Gap, One Track Mind och Stop that Train.

china-glaze-dont-get-derailed

Don’t Get Derailed – ett militärgrönt krämlack.

china-glaze-choo-choo-choose-you

Choo Choo Choose You – ett duokromt lack med en kall lila bas som skimrar i koppar och grönt. Kräver 2-3 lager för full täckning.

china-glaze-all-aboard

All Aboard – ett kallt och dovt lavendellila krämlack.

china-glaze-nice-caboose

Nice Caboose! – en bas av fuchsiarosa bär upp ett rosa skimmer och ljuslila små skimmerflakes. Flakesen är dock svåra att fiska upp.

china-glaze-conduct-yourself

Conduct Yourself – ett mörkt vinrött lack med vinrött skimmer som i vissa vinklar ser blålila ut.

china-glaze-lug-your-designer-baggage

Lug Your Designer Baggage – i en brun bas med en touch av lila finns kopparskimmer och silverflakes. Denna torkar inte till en lika blank yta som de andra men flakesen syns istället väl.

china-glaze-what-are-you-a-freight-of

What Are You A-freight of? – ett varmt mörklila krämlack med tydliga inslag av brunt. Påminner om färgen i Lug Your Designer Baggage men med mer lila.

china-glaze-mind-the-gap

Mind the Gap – ett ljust kakigrönt lack med limegrönt skimmer. Något skirare än de andra lacken och kräver åtminstone 3 lager för full täckning. En väldigt unik färg!

china-glaze-well-trained

Well Trained – ett mörkt turkosfärgat krämlack med härlig formula.

china-glaze-one-track-mind

One Track Mind – ett mörkt klarblått krämlack som lyckas med bedriften att inte se svart ut. Också det här har en bra formula.

china-glaze-loco-motive

Loco-motive – i en klar bas hittar vi fullspäckat med grafitgrått glitter och lite större ljusrött(ja det är den bästa liknelsen jag kan komma på) glitter.

china-glaze-stop-that-train

Stop That Train! – detta lack med metallisk effekt balanserar på gränsen mellan rött och orange och ger minimalt med synliga ”brush-strokes”.

Är det något av nagellacken som lockar?’

Köpinformation

China Glazes nagellack har ett rekommenderat pris på 98 kr, 14 ml och finns bland annat hos Eleven och Kicks. De kan även beställas från bland annat Head2ToeBeauty och Transdesign.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Lackert 30 september, 2014 at 23:01

  Många lack som ser intressanta ut i den kollektionen, ska bli kul att få se mer av dom

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:27

   Ska försöka visa upp några av dem snart. Det är ju bara så svårt att välja!

 • Svara kerstin 1 oktober, 2014 at 18:18

  Åh så mycket fint!

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:31

   Ja men visst är det! Svårt att veta var man ska börja..

 • Svara Little Miss Consumer 1 oktober, 2014 at 20:55

  Alltså jag älskar att du köpte hela kollektionen så att vi andra skönhetsnördar vet vilka lack vi ska satsa på. Jag tycker grymt mycket om Choo Choo Choose You, Loco-motive och Conduct Yourself.

  • Svara Emelie 19 oktober, 2014 at 22:33

   Det är sällan jag köper hela kollektioner nu för tiden just för att alla oftast inte är värda att ha eller att jag redan har något liknande. Men den hr gången köpte jag dem dels för temat och dels för färgerna :) Conduct Yourself är ett riktigt läckert höstlack!

  Lämna ett svar

  Reklam