Chanel Poudre Signée de Chanel

Makeup / 6 mars 2013  / 2 kommentarer

Det här lysterpudret är en del av Chanels vårkollektion Printempt Précieux de Chanel Collection och jag tror faktiskt det här är min första Chanelprodukt någonsin om man bortser från nagellacken. Och vilken produkt sedan! Så fruktansvärt fin och det är nästan så det skär i samlarhjärtat att sätta borsten i det. Men – det är ju till för att användas!

chanel_poudre_signee_de_chanel

chanel_poudre_signee_de_chanel_0

Poudre Signée de Chanel är ett lysterpuder som kommer i en svart dosa med spegel i locket och en stor fet skumgummiapplikator (inget jag tror mig komma att använda). Pudret är cirkelformat och har ett bedårande tryck med Chanelloggan, rosor, läppstift och mascarahylsor och tonen går i lätt rosa med guldskimmer. Det är väldigt finmalt och efterlämnar en mycket smickrande effekt.

chanel_poudre_signee_de_chanel_4

chanel_poudre_signee_de_chanel_5

chanel_poudre_signee_de_chanel_6

Det är definitivt ett köp jag är nöjd med trots den höga prislappen. Nu gäller det bara att ta mod till sig att sätta borsten i den också (sminknördar förstår..).

Använder du skimmerpuder?

Köpinformation

Chanel Pudre Signée de Chanel finns i begränsad utgåva och har ett rekommenderat pris på 535 kr, 8 g. Vad jag har hört har den kommit i väldigt få exemplar till butikerna men ett tips är att kolla efter den i en välsorterad Taxfree (där jag hittade min).

Senast uppdaterad av den .

Annons:

2 kommentarer till "Chanel Poudre Signée de Chanel"

 1. Ann-Sofie
  6 mars, 2013 (3 år sedan)

  Oerhört vackert, det betyder en hel del.

  Svara
  • Emelie
   6 mars, 2013 (3 år sedan)

   Ja det gör ju det. Känns lite som en juvel.

   Svara

Kommentera