Eye of the day Face of the day

Bright Summer Mermaid Eye Makeup

17 juli, 2016

mermaid-eye-makeup-3

Under gårdagen snubblade jag över en sjukt vacker sjöjungfruaktig sminkning av användaren syoih på Instagram som jag direkt kände att jag ville testa. Det var länge sedan jag tog i med så mycket färg men jag älskar’t! Speciellt nu på sommaren. Jag plockade fram nästan hela min samling ögonskuggor och började testa mig fram, därav att det är så många produkter i listan hehe…

Jag passade dessutom på att testa några nya produkter från IsaDora som trillat in på sistone. Bland annat deras flytande strobing cream, highlighting stick och Insane Volume Mascara. Den sistnämnda är verkligen insane! Återkommer med recension när jag testat den lite längre.

 mermaid-eye-makeupmermaid-eye-makeup-2

Ögon

 • Kat von D Lock it concealer Light 16 (som primer)
 • Yves Rocher Waterproof Eye Pencil 05 Turquoise
 • Inglot AMC Eyeliner Gel #77
 • IsaDora Insane Volume Lash Styler Mascara
 • Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade Dark Brown
 • Model Co More Brows Light/Medium

Ögonskuggor

 • Makeup Geek Sorbet, Fashion Addict, Shore Thing, Vanilla Bean, Hot Pants
 • Makeup Geek Foiled Pegasus, Caitlin Rose
 • Inglot M311, M334, M325
 • Kiko Infinity Sparkle Eyeshadow 408
 • MAD Minerals Pigment: Candlelight

Bas

Läppar

  mermaid-eye-makeup-face

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Elin 17 juli, 2016 at 09:59

  Sjukt snyggt!

  • Svara Emelie 10 september, 2016 at 19:48

   Tack snälla du :)

  Lämna ett svar

  Reklam