Hår

Bra volymgivande hårgrejs?

15 november, 2008

Sitter och funderar på om det finns bra volymgivande hårgrejer som ger volym utan att göra håret klistrigt? De jag har provat har kunnat ge volym, åtminstone ett tag, men det har istället resulterat i att jag fastnat med fingrarna halvvägs genom håret för att hårstråna klibbar ihop. Och jag är i princip beroende av att kunna dra fingrarna genom håret så det blir ju ett problem. Om ändock ett I-landsproblem.

Har ni nåt tips på produkter som ger volym men inte klibbar ihop håret?

Ps. Vinnaren i Ped Egg-tävlingen presenteras imorgon.

Relaterade inlägg

10 kommentarer

 • Svara Purity 15 november, 2008 at 21:17

  Björn Axén volumaster från OBH nordica! Är som en krustång, du vet en sån där som man använde på 90-talet, fast speciellt utformad på något vänster. Man krusar håret i hårbotten för att få volym, fast lämnar det översta lagret av håret o-krusat för att dölja kruset i resten av håret =) Har inte testat det själv men vet hur bra med volym man får av att krusa håret överlag, och har hört massa bra saker om den lite här och var!

 • Svara adrasteiah 15 november, 2008 at 21:24

  Jag gillar och använder just nu Sebastian Texturizer. Fast jag sprayar alltid lite Matrix Biolage Smoothing Shine Milk (istället för spraybalsam) i topparna först och det kanske tar bort en del av ”klistrigheten”. Annars är L´anza Bodifying Liquid en volymgivande produkt som jag definitivt inte upplever som klistrigt.

 • Svara adrasteiah 15 november, 2008 at 21:42

  Jag har använt Volumaster ett par år nu och den är helt klart överlägsen alla stylingprodukter. Fast jag använder den dock inte till vardags.

 • Svara Tina 15 november, 2008 at 23:29

  Förutom Volumaster (som jag aldrig själv har testat) så tycker jag att torrschampo brukar göra susen. Använder mig av Toni&Guy’s variant och den funkar skitbra. Fräschar både upp och ger mer volym.

 • Svara aja beautyblogger 15 november, 2008 at 23:35

  Japp jag vet den perfekta :-) Jag köpte den pga att det var den enda jag hittade som man kunde använda utan att blåsa håret, men också blåsa om man vill, det är Styling creme creme coiffante från Bumble and Bumble, gör håret tjockt och ger volym, men inte det minsta stelt eller fett.

 • Svara Jill 16 november, 2008 at 10:58

  Bästa volymprodukten någonsin, utan att det är det minsta kleggigt är Osis ”dust it” :). Det är bara att pudra lite i hårbotten så lyfts håret otroligt mycket! Dessutom är det bara att rufsa till hårbottnen under dagen/kvällen för att få ett nytt ”lyft”. Rekomenderas starkt! Finns hos alla frisörer, kostar ca 149 spänn. Finns även på Lyko.se. Kram!

 • Svara aja beautyblogger 16 november, 2008 at 16:06

  Men med dust it är det inte skönt att ta i håret…

 • Svara Lotta 17 november, 2008 at 09:38

  jag har haft precis samma problem som du, gillar inte heller när håret känns klistrigt och man inte kan dra fingrarna igenom det.
  men jag har hittat en ny favorit! Goldwell Dualsenses Ultra Volume Leave-in Boost Spray är en pumpspray som är vårdande för håret och gör att det ser friskt ut, och samtidigt gör hårstråna lite strävare och tjockare så att det känns som att man har ”mer” hår. den är helt underbar!
  finns bl.a. på bellbox (www.bellbox.se) och på panache.
  det finns även en volyminpackning i den serien som jag skulle vilja testa: Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60 Sec Gel Treatment

  en annan volymfavorit hos mig är Simply Organic Moisturizing Soft-Gel créme, den ger inte heller klibbigt hår.

 • Svara Josephine 18 november, 2008 at 19:44

  dust it, matrix rootlifter, kms rootlifter, volume expand schampo loreal :D

 • Svara Emelie 20 november, 2008 at 17:53

  Tack för alla tips! Volumaster är inget alternativ för mig då jag vill ha en produkt och inte ett verktyg. Men de andra ska jag kika på!

 • Lämna ett svar

  Reklam